Τζένη Μπότση: Τα παιχνίδια της μικρής Αλίκης στο νοσοκομείο

Μια φωτογραφία που δείχνει την μικρή Αλίκη στο δωμάτιο του νοσοκομείου, δημοσίευσε πριν μερικές ώρες η Τζένη Μποτση.

Τζένη Μπότση: Τα παιχνίδια της μικρής Αλίκης στο νοσοκομείο

Εδώ και λίγες μέρες η Τζένη Μπότση, βρίσκεται σε γνωστή κλινική μαζί με την κόρη της, που νοσηλεύεται για άγνωστους λόγους.


https://www.instagram.com/p/CYWdLvhjEx7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ανήκει στο πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο!!! που κατάφερε να περάσει αξέχαστα 5 μέρες στο νοσοκομείο, κάνοντας τη μαμα και τον μπαμπά της, για μια ακόμα φορά, περήφανους για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάστηκε! Αλλάξαμε λοιπόν χρονιά εκεί…. Μαζί με τους υπέροχους γιατρούς και το ακούραστο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό…. Η Αλίκη τους θυμάται όλους , τη Μιμή, την Αννα, τον Χάρη και πάνω απ´ολους τη Μαρία με το μονοκερο … , εγώ θα προσθέσω τη Γιουλη , που ήταν η δύναμη μου. Δεν περιμένω να διαβάσουν αυτές τις γραμμές αυτοί οι άνθρωποι, όμως τους στέλνουμε την αγάπη μας και τον σεβασμό μας! Και τώρα που εγώ βρέθηκα θετική, η Αλίκη μου λέει να πάρω κι εγώ σιροπακι για να γίνω καλά…
Είναι για όλους μας μια δύσκολη περίοδος, πάμε με όρεξη να ρουφηξουμε το 22!!!! Και επειδή διαβάζω συχνά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο να σας θυμίσω ότι ένα πράγμα είναι: η αγάπη!!! Και είναι στο χέρι μας να την εξαπλωσουμε παντού! Καλή μας χρονιά λοιπόν!".

Η ηθοποιός την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από το νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον λόγο για τον οποίο βρίσκονται εκεί. Στην τελευταία ανάρτηση μόνο, που έκανε πριν μερικές μέρες και που δείχνει την μικρή Αλίκη να παίζει με τις πλαστελίνες, τα παιχνίδια και τα βιβλία της, η Τζένη Μπότση σχολιάζει: "Διαβάζουμε, παίζουμε, ζωγραφίζουμε, ακούμε μουσική. Πόση υπομονή μου έχει δείξει αυτό το παιδί ότι έχω!".

jennybotsi me aliki 1

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στην μικρή Αλίκη και μητέρα και κόρη, γρήγορα να επιστρέψουν στη θαλπωρή και την γαλήνη του σπιτιού τους.

Δείτε παρακάτω μερικές κοινές τους στιγμές από το 2021, έτσι όπως τις έχει αναρτήσει η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved