Τζένη Θεωνά: Μετά από καιρό μας δείχνει τον σγουρομάλλικο γιο της (εικόνες)

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες του γιου της.

Τζένη Θεωνά: Μετά από καιρό μας δείχνει τον σγουρομάλλικο γιο της (εικόνες)

Η Τζένη Θεωνά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά από καιρό, φωτογραφίες του γιου της, Αρίωνα.

Ο μικρός, που θα γίνει τριών ετών στον προσεχή Απρίλιο, είναι ένα ξανθό σγουραμμάλικο αγόρι και σε αυτό το στάδιο, μοιάζει πολύ στη μαμά του. Όπως βλέπετε παρακάτω, τα μαλλιά του έχουν μακρύνει, είναι σπαστά και ανοιχτόχρωμα.

jennytheona gios

Όσο για την ηθοποιό νιώθει απέραντη ευτυχία για κάθε καθημερινή στιγμή που μοιράζεται μαζί του.

jennytheona gios1

« Κάναμε αυτή την υπέροχη "καλοκαιρινή" βόλτα. Νιώθω πολύ γεμάτη ως και συγκινημένη. Δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο ή αυτονόητο και η χαρά που χωράει μέσα σε τούτο τον μικρόκοσμο είναι τεράστια. Εύχομαι πάντα να μοιραζόμαστε το ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Όπως έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της, η οικογένεια την μεταμόρφωσε χωρίς όμως να χάσει τον εαυτό της. Εξακολουθεί να παραμένει σύντροφος και γυναίκα, αλλά η αλλαγή που συνέβη με τον ερχομό του γιου της, είναι τεράστια σε όλους τους τομείς, τις προτεραιότητες, στο πρόγραμμα, στα πάντα.

Ο Αρίωνας, της έχει μάθει την αξία της υπομονής και ότι τα όριά της είναι διαφορετικά απ΄αυτά που πίστευε μέχρι σήμερα.

Έχει παραδεχτεί ότι είναι λίγο ενοχική αφού σύμφωνα με την ίδια, η μητρότητα είναι ένα πεδίο που μπορείς κανείς να πει εύκολα « δεν είμαι τόσο καλός». Οι ανάγκες και τα πράγματα που μπορεί να κάνεις σωστά και λάθος καθημερινά είναι ατελείωτα. « Είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πάντα θα ήθελα να έχω κάνει κάτι καλύτερο γι΄αυτόν», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όμορφες στιγμές της ηθοποιού με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved