Τζένη Μπότση: Η τρυφερή νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της

Μια υπέροχη μαμά η Τζένη Μπότση

Τζένη Μπότση: Η τρυφερή νέα φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη της

Τα παιδιά μας είναι ο θησαυρός μας. Ο ανεκτίμητος θησαυρός που έχουμε στη ζωή μας και τον φυλάμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σαν γονείς θέλουμε να έχουν μια όμορφη καθημερινότητα, με πολλά ερεθίσματα και στιγμές. Στιγμές που θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλες μέσα στην καρδιά τους και μέσα στο μυαλό τους, όπως άλλωστε συμβαίνει και με εμάς τους γονείς.

Μια τέτοια μαμά είναι και η Τζένη Μπότση. Η Αλίκη είναι ο θησαυρός της και αφιερώνει όλο της τον χρόνο σε εκείνη. Τι και αν το πρόγραμμά της είναι γεμάτο με υποχρεώσεις. Η μαμά Τζένη, αν χρειαστεί τις βάζει στην άκρη για χάρη του παιδιού της.

Οι αναρτήσεις με την Αλίκη σπάνιες. Λίγες και τόσες όσες χρειάζεται να μας δείξει πόσο έχει μεγαλώσει. Αν θυμάστε, τελευταία φορά που είχαμε δει την μικρούλα ήταν μετά την Πρωτοχρονιά. Τότε που η ηθοποιός είχε περάσει τις γιορτινές μέρες σε γνωστή κλινική με την κόρη της.

tzeni mpotsi aliki kori 1

Όπως θα δείτε αν και έχουν περάσει 3 μήνες η Αλίκη μεγάλωσε πολύ. Ψήλωσε και μάκρυναν τα μαλλιά της.

Στη φωτογραφία βάζει κρέμα στο πρόσωπο της μαμάς της και η Τζένη Μπότση σχολιάζει: "Γυρίσματα, παραστάσεις… η δουλειά μου , η ζωή μου!
Δυστυχώς η ταλαιπωρία στο δέρμα μου είναι αναπόφευκτη. Όμως, και δεν υπερβάλλω καθόλου, δεν υπάρχει ούτε μια μέρα ολα αυτά τα χρόνια που να μην έχω βγάλει το make up πριν κοιμηθώ. Καθαρο και ενυδατωμένο δέρμα είναι η «επένδυση» μας για το αύριο ?.
Και μιας και το «αυτοκολλητακι» μου είναι πάντα μαζί μου, την εχω βάλει από νωρίς στο παιχνίδι. Μαθαίνει από τώρα να περιποιείται το δέρμα της μαμάς της….ώστε αργότερα να κάνει το ίδιο και για εκείνη ❤️".

tzeni mpotsi aliki kori 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved