Τζένη Μπότση: Η κόρης της έφτιαξε τα πρώτα της μελομακάρονα - Το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου

Οι γιορτινές προετοιμασίες άρχισαν στο σπίτι της Τζένης Μπότση.

Τζένη Μπότση: Η κόρης της έφτιαξε τα πρώτα της μελομακάρονα - Το σχόλιο της Έλλης Κοκκίνου

Αφού στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι, σειρά είχαν τα μελομακάρονα. Μια παραδοσιακή γλυκιά συνταγή, που φτιάχνουν οι απανταχού Ελληνίδες μαμάδες με τα παιδιά τους τις γιορτές, μαζί φυσικά με τους κουραμπιέδες.

Αυτή τη συνταγή διάλεξε και η Τζένη Μπότση να φτιάξει για πρώτη φορά με την μικρή Αλίκη, αρχίζοντας σιγά-σιγά να φτιάχνουν τις δικές τους παραδόσεις, δημιουργώντας κοινές χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις.

tzeni mpotsi melomakarona me kori 3

Με μια φωτογραφία που δείχνει μαμά και κόρη στην κουζίνα πάνω από το μπολ με τη ζύμη των μελομακάρονων έγραψε η ηθοποιός: "Δεν ξέρω τι μνήμες έχουν τελικά τα παιδιά και από ποια ηλικία…. Ξέρω σίγουρα ότι σήμερα έφτιαξε τα πρώτα της μελομακάρονα. Ξέρω ότι το σπίτι γέμισε μυρωδιές και εύχομαι μετά από χρόνια να είναι και δικιά της επιθυμία να γεμίζει το σπίτι της φωτάκια, μυρωδιές και χριστουγεννιάτικα τραγουδια! Υ.Σ. Κοιταξτε προσεκτικά τα αυτοκόλλητα που έχω πάνω μου…?. Μου τα κόλλησε γιατί ήμουν πολυ καλό παιδί ??? #christmasmood".

Αμέσως τα σχόλια και τα likes από φίλους του διαδικτύου και μη, έπεσαν βροχή. Αυτά που ξεχώρισαν; Των φίλων της που στις γιορτές μαζεύονται όλοι μαζί και γιορτάζουν τα Χριστούγεννα.

Η Έλλη Κοκκίνου, η Δέσποινα Καμπούρη και η Σοφία Παυλίδου ήταν μερικές από τις φίλες της ενώ ένα άκρως ξεκαρδιστικό σχόλιο έκανε και ο pastry chef, Χρήστος Βέργαδος.

Δείτε παρακάτω τι έγραψαν:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved