Απολαυστικό βίντεο: Αυτά είναι τα πιο αστεία μωράκια (vid)

  • Γέλιο μωρού
  • Μωράκια μας χαρίζουν απολαυστικά στιγμιότυπα που αξίζει να δείτε
Απολαυστικό βίντεο: Αυτά είναι τα πιο αστεία μωράκια (vid)
Photo by Shot By Ireland on Unsplash

Υπάρχει πιο γλυκό και όμορφο θέαμα από ένα μωρό; Οι γκριμάτσες του και τα απρόσμενα κατορθώματά του μας κάνουν να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια.

Τα μωρά δε σταματούν να μας εκπλήσσουν με τις αντιδράσεις και τα καμώματά τους. Είναι απίστευτο πως αντιδρούν τα μωρά, συχνά κάνουν πράγματα που δεν τα φανταζόμαστε, όπως το να μπουν στο νεροχύτη και να πιούν νερό από τη βρύση, να μας κοιτάξουν στα μάτια και να κάνουν αστείες γκριμάτσες, να χορέψουν μπροστά στη τηλεόραση, να παίξουν με τα αγαπημένα μας κατοικίδια κ.α

Γέλιο μωρού

Επίσης, συνήθως τα μωρά έχουν και πολύ αστείο γέλιο. Όταν το μωρό μας γελάει, το μόνο σίγουρο είναι πως θέλουμε να το βλέπουμε συνέχεια έτσι. Μάλιστα, όταν αντιληφθούμε τι είναι αυτό που κάνουμε και γελάει, τότε το κάνουμε συνέχεια έτσι ώστε αυτό να γελάει. Άλλωστε, το γέλιο του μωρού μας φτιάχνει την διάθεση.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι λόγοι που τα μωρά γελάνε από τις πρώτες κιόλας μέρες της ζωής τους.

Ένα νεογέννητο συνήθως χαμογελάει στον ύπνο του. Εμείς, μπορεί να νομίζουμε ότι βλέπει ένα όμορφο όνειρο, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια αντανακλαστική αντίδραση.

Από την 6η – 8η εβδομάδα το μωρό μας γελάει σε μια αγκαλιά, φωνές και πρόσωπα. Και σε αυτή την περίπτωση πρόκειται απλώς για μια αντίδραση, αφού δεν μπορεί να ξεχωρίσει πρόσωπα και πράγματα.

Από τον 2-3 μήνα της ζωής του, το μωρό μας γελάει όταν κάνουμε διάφορους περίεργους ήχους.

Περίπου στους 6 μήνες της ζωής του, το μωρό μας είτε θα χαμογελάει περισσότερο είτε λιγότερο.

Στους 9 μήνες, το μωρό μας αρχίζει ν’ αναγνωρίζει πρόσωπα και έτσι το χαμόγελό του είναι μια φυσική αντίδραση σε αυτό που βλέπει και του αρέσει.

Όταν ολοκληρώσει το πρώτο έτος το μωρό έχει αρχίσει να αναπτύσσει τις γλωσσικές δεξιότητές του και την αίσθηση του χιούμορ. Τα μωρά γελάνε σχεδόν όλα σε αυτό το στάδιο, με αστείους θορύβους, αστεία πρόσωπα ή αστείους ήχους.

Πολλοί είναι οι γονείς που απαθανατίζουν στιγμιότυπα με τα μωρά τους και τα μοιράζονται μέσω διαδικτύου. Τα βίντεο με αξιολάτρευτα μωρά πολλές φορές κάνουν γίνονται viral και ένα από αυτά είναι και το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Μωράκια σε απίθανα στιγμιότυπα έχουν κλέψει τις καρδιές των χρηστών του διαδικτύου.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved