Ξεκαρδιστικό βίντεο: Παιδιά αλλάζουν πάνα στα μωρά αδερφάκια τους (vid)

Oι αντιδράσεις τους είναι άκρως απολαυστικές. 

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Παιδιά αλλάζουν πάνα στα μωρά αδερφάκια τους (vid)

Για μία μαμά η αλλαγή πάνας είναι μία διαδικασία ρουτίνας. Τι συμβαίνει όμως όταν το μεγαλύτερο παιδί αναλαμβάνει να αλλάξει τη λερωμένη πάνα στο μωρό αδερφάκι του; Αυτό ακριβώς δείχνει το παρακάτω βίντεο. Στο… challenge συμμετέχουν τρία παιδιά με τα μικρότερα αδέρφια τους. Δεν έχουν ξαναλλάξει πάνα στο παρελθόν και για αυτά είναι μία διαδικασία πρωτόγνωρη και μάλλον περίεργη.

Δυσκολεύονται, γελάνε, μιλάνε στα αδερφάκια τους δίνοντάς τους οδηγίες να σηκώσουν πόδια ή να μείνουν ακίνητα. Το πιο απολαυστικό, όμως, είναι οι αντιδράσεις τους όταν επιτέλους ανοίγουν και βγάζουν τη λερωμένη πάνα.

Το βίντεο μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 38.000.000 προβολές και τα πιτσιρίκια μας κάνουν να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.

Πατήστε «play» και απολαύστε τα!



Tips για την αλλαγή πάνας

Αρχικά, για την αλλαγή πάνας θα χρειαστείτε μία αλλαξιέρα, μία πετσέτα, μία καθαρή πάνα, υγρά μαντηλάκια, λεκάνη με χλιαρό νερό εάν δεν είστε στο μπάνιο, βαμβάκι, κρέμα για τους ερεθισμούς και καθαρά ρούχα.

Τι πρέπει να κάνετε:

Βήμα 1ο: Ξαπλώστε το μωρό, ξεκουμπώστε το φορμάκι του και τη λερωμένη πάνα.
Βήμα 2ο: Ανασηκώστε το μωρό από τα πόδια με το ένα σας χέρι και κρατώντας τα ποδαράκια του από τις αστραγάλους και με το άλλο καθαρίστε τα υπολείμματα από τις ακαθαρσίες και απομακρύνετε τη λερωμένη πάνα.
Βήμα 3ο: Πλύντε καλά την περιοχή και τα γεννητικά όργανα του μωρού με άφθονο χλιαρό νερό. Καλό είναι να μη χρησιμοποιείτε κάθε φορά σαπούνι γιατί ξηραίνει το δέρμα. Μία φορά τη μέρα είναι αρκετό.
Βήμα 4ο: Σκουπίστε πολύ προσεκτικά και καλά το δέρμα. Η υγρασία ερεθίζει το δέρμα με αποτέλεσμα να γίνεται πιο επιρρεπές σε εξωτερικούς ερεθισμούς.
Βήμα 5ο: Αφήστε λίγο το δέρμα του μωρού να αναπνεύσει και εφαρμόστε στην περιοχή την κρέμα συγκάματος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved