Μπαμπάδες εν δράσει - Ξεκαρδιστικό βίντεο με τις πιο τρελές φάρσες

Βίντεο με τις πιο αστείες πρωταπριλιάτικες φάρσες. 

Μπαμπάδες εν δράσει - Ξεκαρδιστικό βίντεο με τις πιο τρελές φάρσες
Photo by Pixabay

Είναι γεγονός ότι οι μπαμπάδες είναι μεγάλα πειραχτήρια στα παιδιά τους. Φανταστείτε τι γίνεται την Πρωταπριλιά!

Η Πρωταπριλιά είναι η ευκαιρία όλων να διασκεδάσουν, και να πειράξουν ο ένας τον άλλον. Αυτή η ξεκαρδιστική γιορτή κάνει τους ανθρώπους να γελούν για πολλές γενιές. Δεν υπάρχει τέλος στην εφευρετικότητα που επιδεικνύεται για να «τρολάρουν» τα παιδιά τους και να σπάσουν πλάκα.

Η ζωή είναι πολυάσχολη και καταλαβαίνουμε ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους γονείς και τις οικογένειες. Τα καθήκοντά και οι υποχρεώσεις μας τρελαίνουν. Έχουμε τόσα πολλά στα χέρια μας να φροντίσουμε. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και κάθε στιγμή μαζί τους είναι ανεκτίμητης αξίας, πόσο μάλλον μια αστεία ανάμνηση που θα μείνει αξέχαστη σε όλη την οικογένεια!

Τα παιδιά είναι μύθος ότι διασκεδάζουν περισσότερο με τους μπαμπάδες τους. Η αλήθεια είναι ότι διασκεδάζουν περισσότερο με όποιον γονέα είναι «όποιον διασκεδαστικός». Μερικοί μπαμπάδες έχουν πλάκα. Κάποιοι είναι βαρετά. Μερικοί είναι κακοδιάθετοι και ανυπόμονοι. Κάποιοι είναι πολύ απασχολημένοι με την δουλειά τους, και δεν αφιερώνουν τόσο χρόνο στα παιδιά τους.

Το ίδιο ισχύει και για τις μαμάδες. Μερικοί γονείς έχουν περισσότερο χρόνο για να κάνουν διασκεδαστικά πράγματα με τα παιδιά τους. Ένας γονέας που είναι με τα παιδιά του 24 ώρες το 24ωρο είναι συχνά κουρασμένος και αγχωμένος μέχρι το τέλος της ημέρας. Δεν έχει σημασία αν είσαι μαμά ή μπαμπάς, αρκεί να έχεις χρόνο και όρεξη για μερικές πλάκες και αστείες στιγμές με τα παιδιά σου, για στο τέλος της ημέρας αυτό είναι που έχει σημασία: το γέλιο των παιδιών μας!
Και οι μαμάδες μπορούν να κάνουν πλάκες ασφαλώς, απλά η πιο υπερπροστατευτική φύση τους τις κάνει να είναι συχνά πιο αυστηρές, και αγχωμένες.

Δείτε το αστείο βίντεο με τις ξεκαρδιστικές φάρσες των μπαμπάδων:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved