Το πιο γλυκό βίντεο: Αγοράκι μαθαίνει τη μικρή του αδερφή να κάνει ποδήλατο

Το βίντεο έχει ξεπεράσει τα ένα εκατομμύριο likes σε διάστημα μερικών εβδομάδων.

Το πιο γλυκό βίντεο: Αγοράκι μαθαίνει τη μικρή του αδερφή να κάνει ποδήλατο
Instagram / thisisbrookiecookie

Όταν η Brooke Wilcox κοίταξε έξω από το παράθυρό της ένα απόγευμα του Μαρτίου είδε το πιο γλυκό θέαμα με πρωταγωνιστές τα δύο της παιδιά: ο γιος της μάθαινε στην μικρή του αδερφή να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.

Η νεαρή μητέρα που έχει μία ακόμα κόρη, απαθανάτισε το στιγμιότυπο και το δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το βίντεο πολύ σύντομα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο likes.


https://www.instagram.com/reel/CboYBzMgR54/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο βίντεο ο 8χρονος Mak, ενθαρρύνει, βοηθάει και μαθαίνει στην 4χρονη Judy να κάνει πετάλι και να ισορροπεί στις δύο ρόδες.

«Μόλις είχαμε μπει μέσα και νόμιζα ότι και οι δύο είχαν πάει κάτω για να παίξουν, όταν ξαφνικά κοίταξα έξω από το παράθυρο και είπα “Θεέ μου, Steve, έλα να δεις”» αναφέρει η Brooke σε συνέντευξή της στο Good Morning America.

«Αυτός ήταν ο τρόπος του για να την μάθει να κάνει ποδήλατο» συμπληρώνει.

Η νεαρή μητέρα είπε επίσης ότι και ο γιος της χάρηκε πολύ που βοήθησε την μικρή του αδερφή την ημέρα αυτή και ότι και εκείνη δεν μπορούσε να σταματήσει να απαθανατίζει τα στιγμιότυπα με την κάμερα του κινητού της.

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένος, ίσως και ακόμα πιο ενθουσιασμένος από ότι ήταν και η ίδια. Μου έλεγε “Μαμά, το ‘χει! Το ‘χει! Μπορεί να κάνει πετάλι”».


https://www.instagram.com/p/CcrXCl1uvW-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Από όταν δημοσίευσε το βίντεο στο προφίλ της στο Instagram έλαβε πολλά επαινετικά μηνύματα και σχόλια για το πόσο υποστηρικτικός είναι ο γιος της. Η ίδια λέει για εκείνον ότι έχει την πιο μεγάλη καρδιά: «Είναι χαρούμενος και νοιάζεται για όλους πριν από τον εαυτό του».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved