Σίσσυ Φειδά: Η τολμηρή αλλαγή που έκανε στο παιδικό δωμάτιο της Διώνης

Θες να μετατρέψεις το βρεφικό δωμάτιο σε παιδικό; Κάντο όπως η Σίσσυ Φειδά.

Σίσσυ Φειδά: Η τολμηρή αλλαγή που έκανε στο παιδικό δωμάτιο της Διώνης

Μια αρκετά τολμηρή αλλαγή έκανε η Σίσσυ Φειδά στο δωμάτιο της κόρης της. Η interior desigher φημίζεται για το γούστο της και το απίθανο αποτέλεσμα που αφήνει πίσω της κάθε φορά που αναλαμβάνει να διακοσμήσει, ανανεώσει, ανακαινίσει έναν χώρο.

Σίγουρα θυμάστε το βρεφικό δωμάτιο της Διώνης, έτσι δεν είναι; Ταπετσαρία με παιδικές ζωγραφιές και λευκά έπιπλα ήταν μερικά από τα διακοσμητικά στοιχεία που είχε διαλέξει όταν πρωτοέφτιαξε το βρεφικό δωμάτιο για να φιλοξενήσει το μωρό της. (Δείτε εδώ φωτογραφίες).

Έξι χρόνια μετά ήρθε η στιγμή για ανανέωση και φυσικά πάλι η ανανέωση πέρασε από τα δικά της χέρια.

Πριν μερικές μέρες δημοσίευσε φωτογραφίες που δείχνουν τη νέα ταπετσαρία του παιδικού δωματίου, το χώρο που δημιούργησε για να διαβάζει η κόρη της, τα παιχνίδια της, το υπέροχο κρεβάτι της και φυσικά αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο καναπές που τοποθέτησε στο δωμάτιο για να χαλαρώνει τόσο η μικρή της όσο και εκείνη όταν βρίσκεται εκεί.

Κάντο όπως η Σίσσυ Φειδά

sissu feida paidiko domatio ananeosei 4

Η ίδια δεν σχολίασε την αλλαγή παρά μόνο συνόδευσε τις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τα hashtags #grateful (ευγνώμων)#dione (Διώνη) #sissyfeidainteriors #sissyfeida #love (αγάπη) #safe (ασφάλεια) #kids (παιδιά) #interiordesigner #interiordesign #kidsroom (παιδικό δωμάτιο) #kidsdecor (παιδική διακόσμηση).

"Πολλή πληροφορία" ή μήπως όχι;

Πολλές ήταν οι χρήστριες που σχολίασαν αρνητικά τη διακόσμηση που διάλεξε για τη μικρή Διώνη. Μάλιστα αναφέρθηκαν στην ταπετσαρία που έχει πολλά έντονα χρώματα, που αντί να ξεκουράζουν και να χαλαρώνουν ένα παιδί κατά τη διάρκεια του διαβάσματος, το κουράζουν.

Βέβαια αυτό που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι γονείς είναι πως τα πολύ έντονα χρώματα είναι περισσότερο για παιδιά υποτονικά δίνοντάς τους λίγο ενεργητικότητα και λίγο νεύρο παραπάνω ενώ βοηθούν πολύ στην κοινωνικοποίησή τους. Για τα παιδιά από την άλλη, που είναι υπερκινητικά και νευρικά, οι ειδικοί συμβουλεύουν τους γονείς να επιλέγουν απαλές και ψυχρές αποχρώσεις.

Ίσως η Διώνη να ανήκει στην κατηγορία εκείνων των παιδιών που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια, εξού και η έντονη ταπετσαρία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved