Σίσσυ Φειδά: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Δείτε τον καναπέ και την ιδιαίτερη ταπετσαρία που επέλεξε η Σίσσυ Φειδά για το δωμάτιο της 5χρονης Διώνης.

Σίσσυ Φειδά: Η εντυπωσιακή αλλαγή στο παιδικό δωμάτιο της κόρης της

H Σίσσυ Φειδά είναι μία από τις πιο γνωστές interior designers στην Ελλάδα και η ιδιαίτερη αισθητική της είναι εμφανής και στη διακόσμηση του σπιτιού της. Σε παλιότερη ανάρτησή της μας είχε δείξει οτι για το παιδικό δωμάτιο είχε επιλέξει διάφορα χρώματα με το λευκό να επικρατεί και μία εντυπωσιακή ταπετσαρία που δίνει μία ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο.

sissi feida kori 2

Η Διώνη γιόρτασε τα πέμπτα γενέθλιά της τον περασμένο Ιούνη. Το κοριτσάκι έχει πια μεγαλώσει και η γνωστή interior designer ανανέωσε τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου για να το προσαρμόσει στα γούστα και την ηλικία του. Σε μία νέα φωτογραφία που δημοσίευσε η Σίσσυ Φειδά είδαμε τον καινούριο της καναπέ και τη νέα ταπετσαρία, η οποία είναι πιο αφηρημένη και με περισσότερα χρώματα. Το ροζ έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο μίας και όπως φαίνεται είναι από τα αγαπημένα χρώματα της μικρούλας.

sissi feida ananewsi paidiko dwmatio 2

Σίσσυ Φειδά: Η σχέση με την κόρη της μέσα από φωτογραφίες

Η Σίσσυ Φειδά έχει αδυναμία στην μοναχοκόρη της και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί καθημερινά. Μαμά και κόρη πηγαίνουν βόλτες, παίζουν στο σπίτι και κάνουν πολλές αγκαλιές. Η Διώνη συχνά συνοδεύει τη μαμά της και στο γραφείο, ενώ στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η διάσημη μαμά ξεχωρίζει και το στιλ της μικρούλας.

sissi feida ananewsi paidiko dwmatio 6

Δείτε φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σίσσυ Φειδά με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved