Σίσσυ Φειδά: Πολυάσχολη η κόρη της - Οι φώτο που δημοσίευσε

Η interior designer πήρε μαζί της την κόρη της στη δουλειά.

Σίσσυ Φειδά: Πολυάσχολη η κόρη της - Οι φώτο που δημοσίευσε

Η Σίσσυ Φειδά είναι ενεργή στα social media. Οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της, πολύ συχνά όμως δημοσιεύει και στιγμιότυπα με την κόρη της. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και κατά καιρούς η γνωστή interior designer μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Χθες και σήμερα που τα σχολεία στα Βόρεια Προάστια είναι κλειστά λόγω της κακοκαιρίας , το κοριτσάκι συνόδευσε τη μαμά του στη δουλειά. Η Σίσσυ Φειδά την απαθανάτισε στο γραφείο και όπως σχολίασε χιουμοριστικά στις αναρτήσεις της, η Διώνη είναι ένα πολυάσχολο κορίτσι.

Στην πρώτη φωτογραφία, η τετράχρονη κάθεται στο γραφείο μπροστά από τον υπολογιστή με τους μαρκαδόρους της και χρωμοσελίδες.

sissy feida kori grafeio 3

Η δεύτερη φωτογραφία είναι τραβηγμένη από πίσω. Η Διώνη στέκεται όρθια και πίσω της έχει κολλημένα πολλά post-it.

sissy feida kori grafeio 2

Σίσσυ Φειδά – Στιγμιότυπα με την κόρη της εντός και εκτός σπιτιού

Η interior designer μιλά συχνά για την αδυναμία που έχει στην μοναχοκόρη της μέσα από τις αναρτήσεις της.

«Οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να περιγράψουν τι νιώθω για σένα…

Είσαι ο λόγος της ύπαρξης μου…είσαι ο χτύπος της καρδιάς μου και ο αέρας που αναπνέω…ένα σου δάκρυ μου κόβει την ανάσα και ένα σου γέλιο μου δίνει ζωή… Αγάπη μου… μωρό μου! Σήμερα γίνεσαι 5 αλλά θα είσαι πάντα το μωρό μου…γέλιο μου, έξυπνα μου ματάκια… με σένα γνώρισα την πραγματική αγάπη και τι σημάνει ευτυχία… υπάρχω γιατί υπάρχεις και η μόνη μου έννοια, έννοια μου, είναι να είσαι πάντα ευτυχισμένη, χαρούμενη… να σε βλέπω πάντα να γελάς, να βλέπω τον ήλιο μέσα στα μάτια σου…ζωή μου, είσαι το φως μέσα στο γκρίζο ! Χρόνια σου πολλά Άγγελε μου, ηλιαχτίδα μου και αστέρι μου λαμπερό… θα ‘μαι πάντα δίπλα σου, πλάι σου, να σου κρατάω το χέρι… όποτε το χρειαστείς …❤️#love#mydaughter #mylife» είχε γράψει με αφορμή τα πέμπτα γενέθλια της Διώνης τον περασμένο Ιούνιο.


https://www.instagram.com/p/CQIv2ZWL5PU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα στιγμιότυπα που μοιράζεται μέσω Instagram, βλέπουμε ότι μαμά και κόρη πηγαίνουν βόλτες, παίζουν στο σπίτι και κάνουν πολλές αγκαλιές.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η γνωστή interior designer στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved