Ανίτα Μπραντ: Ταξίδι με τον γιο της σε εξωτικό προορισμό

Όλες οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής η make up artist. 

Ανίτα Μπραντ: Ταξίδι με τον γιο της σε εξωτικό προορισμό

H Ανίτα Μπραντ είναι αχώριστη με τον γιο της. Τον παίρνει μαζί της στη δουλειά, σε ταξίδια και περνάει μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Μαζί βρίσκονται και αυτήν τη στιγμή εκτός Ελλάδος και χθες η make up artist δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο, αλλά και τα πρώτα στιγμιότυπα στον εξωτικό προορισμό.

Στο αεροδρόμιο ο μικρός Χρήστος ήταν κυρίως στο καρότσι του. Μαμά και γιος πόζαραν στον φακό, ενώ η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε και την παρακάτω φωτογραφία δείχνοντας την κούραση που κάθε μαμά αναμενόμενα θα ένιωθε στη δική της θέση.

anita mprant gios taksidi 9

Φωτογραφίες δημοσίευσε και από μέσα στο αεροπλάνο. Το αγοράκι κάθεται αναπαυτικά στη θέση του και παίζει με τα παιχνίδια του.

anita mprant gios taksidi 8

Το πού πήγαν παραμένει άγνωστο σίγουρα όμως πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό με πανέμορφα τοπία και πολύ πράσινο. Στην πρώτη του φωτογραφία εκεί, το αγοράκι φοράει κοντομάνικα και πίνει ένα δροσερό ρόφημα στο ξενοδοχείο…

anita mprant gios taksidi 7

… ενώ μετά η make up artist δημοσίευσε και φωτογραφίες τους στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

anita mprant gios taksidi 6

Οι ακόλουθοί της έστειλαν τις ευχές τους να περάσουν όμορφα και οι φωτογραφίες της συγκέντρωσαν χιλιάδες likes.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής από το ταξίδι τους η διάσημη μαμά στην gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved