Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δείτε τον γιο της να φτιάχνει κέικ σοκολάτας (vid)

Η μαμά Ευδοκία υποσχέθηκε να μοιραστεί τη συνταγή αν το κέικ βγει καλό.

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Δείτε τον γιο της να φτιάχνει κέικ σοκολάτας (vid)

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη το τελευταίο διάστημα μοιράζεται όλο και πιο συχνά καθημερινές, απλές στιγμές ευτυχίας με τον γιο της.

Για την ηθοποιό, ο Δημήτρης είναι ο φάρος της ζωής της γι΄αυτό και θέλει να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορούν μαζί.

Εκτός από τις βόλτες, από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι να μπαίνουν στην κουζίνα και να…μεγαλουργούν.

Για τα παιδιά, η μαγειρική είναι από τις πιο διασκεδαστικές δραστηριότητες εντός σπιτιού γι΄αυτό τις φορές που θα ζητήσετε να σας βοηθήσουν, σπάνια θα σας πουν όχι.

Ο Δημήτρης λοιπόν αποφάσισε να φτιάξει κέικ σοκολάτας υπό την επίβλεψη της μαμάς του.

« Κέικ σοκολάτας συνταγή Δημήτρης αν βγει καλό θα σας την ανακοινωσουμε!!!!», έγραψε η γνωστή ηθοποιός δημοσιεύοντας βίντεο με τον γιο της επί το έργον.


https://www.instagram.com/p/CGC2K5eFogk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δημήτρης καταπιάνεται με την ζαχαροπλαστική. Είχε φτιάξει κουλουράκια, πάντα με τη μαμά του, και ήταν πολύ αφοσιωμένος στην προσπάθεια.


https://www.instagram.com/p/B_C_16iplSE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η άκαρπη προσπάθεια για την υιοθεσία ενός παιδιού

Για την ηθοποιό ο Δημήτρης είναι το πρώτο παιδί που έχει αποκτήσει με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, οποίος έχει άλλους δύο γιους από προηγούμενο γάμο.

Παράλληλα όμως είχαν προσπαθήσει να υιοθετήσουν κι άλλο παιδί χωρίς όμως τελικά να ευοδωθεί η προσπάθεια. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός είπε με συγκίνηση: «Δε θα επιχειρούσα ποτέ ξανά. Ήταν τόσο δύσκολη κι επίπονη ιστορία. Δε σημαίνει ότι η απάντησή μου θέλω να αποτρέψει άλλους ανθρώπους να το κάνουν. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να υιοθετήσεις ένα παιδί
Δεν ήμουν τυχερή σε αυτό. Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο κομμάτι κι επειδή πληγώθηκαν κι άλλοι άνθρωποι από αυτό κι έβαλα και τα παιδιά σε διαδικασία μεγάλη, δεν θα το ρίσκαρα ξανά με τίποτα.»

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ευτυχισμένες στιγμές της ηθοποιού με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved