Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε μία ιδιαίτερη φωτογραφία της κόρης της (εικόνα)

«Μy China Girl» έγραψε η γωστή φωτογράφος.

Ρούλα Ρέβη: Δημοσίευσε μία ιδιαίτερη φωτογραφία της κόρης της (εικόνα)

Η Ρούλα Ρέβη είναι ενεργή στα social media και εκτός από υπέροχες φωτογραφίες, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σκέψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς. Η μητρότητα είναι ένα θέμα που θίγει συχνά στις αναρτήσεις της και τα παιδιά της πρωταγωνιστούν σε πολλές από αυτές.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η φωτογράφος αναφέρθηκε στον πόλεμο που γίνεται στην Ουκρανία και σε μία συζήτηση που είχε με τα δίδυμα:

«Με ρώτησαν τα μικρά μου σήμερα ακούγοντας ραδιόφωνο το πρωί που πηγαίναμε σχολείο , και μετά από προσπάθεια να εξηγήσουμε λίγα πράγματα για το τι είναι ο πόλεμος… “γιατί θέλουν όλοι να πάρουν τα πατώματα των άλλων” και δεν ήξερα τι να πω… Και λυπάμαι πολύ που παρατήρησα πως στο άκουσμα της λέξης πόλεμος είδα στα μάτια τους ένα περίεργο βλέμμα που δεν έχω ξαναδεί… τα παιδιά δεν έχουν κάνει ιστορία ακόμα ούτε ποτέ τους έχουμε μιλήσει για πολέμους…»

Στη φωτογραφία μαμά και γιος κοιτούν τον φακό χαμογελώντας και ο Μιχαήλ-Άγγελος απλώνει το χέρι του προς την κάμερα.


https://www.instagram.com/p/Cajyg--AEot/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ρούλα Ρέβη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και περιζήτητες φωτογράφους της χώρας και ανά διαστήματα δημοσιεύει ιδιαίτερες και υπέροχες φωτογραφίες που τραβάει τα παιδιά της. Μία από αυτές και η παρακάτω. Η διάσημη μαμά απαθανάτισε την κόρη της, Ειρήνη-Χρυσή να ακουμπά το κεφάλι της στα χέρια της πάνω στο τραπέζι και η λήψη θύμισε κάτι από άλλη εποχή. Το δικό της σχόλιο; «Μy China Girl».

roula revi paidia

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύει η Ρούλα Ρέβη με τα δύο της παιδιά στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved