Αποστόλης Τότσικας: Αυτό θα πει παιχνίδι με τον γιο του - Οι υπέροχες φώτο της Ρούλας Ρέβη

Μπαμπάς και γιος ευχαριστήθηκαν παιχνίδι.

Αποστόλης Τότσικας: Αυτό θα πει παιχνίδι με τον γιο του - Οι υπέροχες φώτο της Ρούλας Ρέβη

Για τους περισσότερους γονείς το Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Περνούν χρόνο μαζί τους, πηγαίνουν βόλτες και κάνουν πράγματα που δεν προλαβαίνουν τις καθημερινές.

Το ίδιο έκανε και ο Αποστόλης Τότσικας. Πήρε τα παιδιά του και πήγαν βόλτα στο Ολυμπιακό στάδιο., Ως γνωστόν, ο ηθοποιός κάθε φορά που παίζει με την κόρη και τον γιο του, γίνεται και ο ίδιος παιδί.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει η γυναίκα του Ρούλα Ρέβη, τις …τρέλες που κάνουν στο σπίτι.


https://www.instagram.com/p/CIu_SN6HeU8

Ο ίδιος προσπαθεί να έχουν τα παιδιά του μια όσο πιο υγιή καθημερινότητα γίνεται και κάνει ότι μπορεί γι΄αυτό.

«Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ψύχραιμος. Θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Μακάρι να έρθουν τα πράγματα στην κανονικότητα. Το μεγάλο στοίχημα για μένα είναι η ζωή μας μετά την πανδημία του κορονοϊού. Ας ηρεμήσουμε και ας είμαστε υπεύθυνοι», είχε πει σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή.

Σχέση μπαμπά και γιου

Η πατρική φιγούρα είναι σημαντική για το παιδί κι έχει ενεργό ρόλο στην ψυχοσυναισθηματική του ανάπτυξη.

Αν λοιπόν έχεις αγόρι, μην ξεχνάς πως εσένα αντιγράφει στους τρόπους του και στις δεξιότητες, εσένα μιμείται στη συμπεριφορά, εσύ είσαι ο άνδρας, το ανδρικό πρότυπο που θα θελήσει να ακολουθήσει ή να αποφύγει μεγαλώνοντας, όσο τουλάχιστον μπορεί.


https://www.instagram.com/p/CH3ckegH261

Παιχνίδι με τον γιο του

Κατά τη βόλτα τους στο Ολυμπιακό Στάδιο η Ρούλα Ρέβη απαθανάτισε τον σύζυγό της με τον Άγγελο να παίζουν. Από την παρέα τους δεν έλειπε φυσικά και η Χρυσή, ωστόσο οι περισσότερες αναρτήσεις ήταν με τον γιο και τον μπαμπά. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved