Ελένη Πετρουλάκη: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία της μικρής της κόρης

Η Ιλιάνα πόζαρε στο φακό της μητέρας της.

Ελένη Πετρουλάκη: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φωτογραφία της μικρής της κόρης

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μητέρα τεσσάρων κοριτσιών. Η μεγάλη της κόρη Άννα- Μαρία είναι 17 ετών , οι δίδυμες Δωροθέα και Μίλα 14 ετών και η Ηλιάνα, 11 ετών.

Όπως γίνεται αντιληπτό από τις ηλικίες, σχεδόν όλες είναι στην εφηβεία με την γνωστή γυμνάστρια να ομολογεί ότι «η εφηβεία δεν παλεύεται».

Η ίδια δεν συνηθίζει τις συχνές αναρτήσεις με τις κόρες της, γι΄αυτό και όταν δημοσιεύει τα likes πέφτουν βροχή.

Πριν μερικές μέρες λοιπόν ανέβασε σε Insta story την μικρή της κόρη, Ηλιάνα να ποζάρει στο φακό χαμογελώντας.

Μην φανταστείτε την κλασική πόζα, αλλά αυτές τις παιχνιδιάρικες που αν καταφέρεις να τις απαθανατίσεις διαπιστώνεις ότι είναι οι πιο όμορφες.

petroulaki kori

Οι φόβοι που έχει για τα παιδιά της

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει τους ίδιους φόβους για τις κόρες της όπως οι περισσότεροι γονείς.

«Τώρα σκέφτομαι τι περνούσε η μητέρα μου μαζί μας. Οδηγούσα μία μηχανή τότε, και τώρα δε μπορώ να διανοηθώ ότι τα παιδιά μου θα οδηγούν μηχανή, θα τρελαθώ! Εγώ αγαπούσα τη γυμναστική πάρα πολύ, ξεκίνησα τον αθλητισμό από μικρό παιδί, από 8 ετών, και στην Κρήτη δεν ξέρω αν θα είχα πετύχει αυτό που ήθελα», είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

«Οι εποχές έχουν αλλάξει, τώρα βγαίνουν τα παιδιά μου έξω και τρέμω, τώρα καταλαβαίνω. Είμαι πιο ψύχραιμη όσο μπορώ. Η μητέρα μου με γέννησε στα 15, εγώ έκανα πιο μεγάλη παιδιά, και έχω άλλη ωριμότητα. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά αλλά με επηρεάζει όλο αυτό που γίνεται με τα social media και τον φόβο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς γνωστή γυμνάστρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved