Ελένη Πετρουλάκη: Γυμνάζεται με την κόρη της - Σε απίστευτη φόρμα η μικρή

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή γυμνάστρια.

Ελένη Πετρουλάκη: Γυμνάζεται με την κόρη της - Σε απίστευτη φόρμα η μικρή

Η Ελένη Πετρουλάκη θεωρεί τη σωματική άσκηση αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές των παιδιών.

Η ίδια έχει φροντίσει και οι τέσσερις κόρες της να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, όχι μόνο για να έχουν ένα υγιές σώμα αλλά γιατί είναι η καλύτερη ενασχόληση για ένα παιδί.

Μέσα από τον αθλητισμό τα παιδιά μπορούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους, να μάθουν πώς να γίνονται μέλη σε μια ομάδα, να συνεργάζονται με τους συμπαίκτες και τους συναθλητές τους και φυσικά να σέβονται τους προπονητές τους.

« Είναι απαραίτητο, να αφιερώνουν τα παιδιά μας καθημερινά τουλάχιστον ένα 45λεπτο στη σωματική άσκηση, για να διατηρήσουν την καλή σωματική τους κατάσταση αλλά και να εκτονωθούν για να είναι καλά ψυχολογικά !Είναι λοιπόν σημαντικό να γυμνάζονται τα παιδιά όπως και εμείς και να έχουν μια ρουτίνα στην καθημερινότητα τους !Αυτό τους κάνει καλό αλλά παράλληλα κάνει καλό και σε εμάς για να έχουμε μια ομαλή συμβίωση μέσα σε ένα σπίτι χωρίς φωνές , τσακωμούς , εντάσεις !!!», είχε γράψει , μεταξύ άλλων, σε ένα ποστ της η Ελένη Πετρουλάκη.

Και παρότι είναι από τις μαμάδες που σπάνια αναρτούν φωτογραφίες με τα παιδιά τους, κάνει ορισμένες εξαιρέσεις, και δημοσιεύει φωτογραφίες ειδικά με την μικρότερη κόρη της κι αυτές εν ώρα άθλησης.

Όπως αυτή στην οποία είναι στον κήπο του σπιτιού τους και κάνουν οι δυο τους ασκήσεις.


https://www.instagram.com/p/CMZXqSmrsrY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τις προάλλες, η Ελένη Πετρουλάκη ανέβασε σε instastory και άλλα στιγμιότυπα με την Ιλιάνα, η οποία έχει ένα σούπερ καλογυμνασμένο σώμα. Ήταν από το γυμναστήριο αλλά και από το περπάτημά τους.

Είπαμε, είναι μια fit οικογένεια. Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved