Ελένη Πετρουλάκη: Η καλύτερη παρέα των κοριτσιών είναι η μαμά τους - Δείτε την ανάρτησή της

Η γνωστή γυμνάστρια φωτογραφίζεται μετά από καιρό με τη μητέρα της.

Ελένη Πετρουλάκη: Η καλύτερη παρέα των κοριτσιών είναι η μαμά τους - Δείτε την ανάρτησή της

Η Ελένη Πετρουλάκη αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις που αφορούν στην οικογένειά της.

Οι φωτογραφίες με τον σύζυγό της 'Ιλια 'Ιβιτς είναι ελάχιστες όπως και με τις κόρες της.

Αν και η εφηβεία είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος που την βιώνει και προσπαθεί να την αντιμετωπίσει όσο πιο ψύχραιμα γίνεται, τώρα που έχει παιδιά καταλαβαίνει τη μητέρα της και όλα όσα της έλεγε.

«Τώρα καταλαβαίνω τι πέρασε η μαμά μου.Τώρα έρχομαι στη θέση της και λέω πώς άντεξε; Εγώ οδηγούσα μηχανή τότε. Απορώ με εμένα. Τώρα αν μου το πει η κόρη μου δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ. Δεν ξέρω, τώρα της λέω σε συγχαίρω για το κουράγιο σου και την υπομονή σου», είχε πει στην εκπομπή «Ελένη» και την Ελένη Μενεγάκη.

Η μαμά της, η καλύτερη παρέα

Με την μητέρα της, Μαρία Δρακάκη, κάνει την καλύτερη παρέα. Την υπεραγαπά κι όπως ανέφερε σε ένα ποστ της: «Μαμά!!! Σ’ αγαπώ❤ με όλη την έννοια της λέξης. Δεν πρόκειται να σταματήσω ποτέ να αναγνωρίζω όσα έχεις κάνει και κάνεις για μένα κι ας μην στο δείχνω πάντα.Σε ευχαριστώ που είσαι μαμά μου!Θέλω να σου μοιάσω και να είμαι το ίδιο καλή σαν και σένα με τα δικά μου παιδιά!»

Τι καλύτερο για την ίδια να περνά χρόνο μαζί της με κάθε ευκαιρία.

Τις προάλλες μάλιστα που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο έβγαλαν selfie και την ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram σχολιάζοντας: « Η καλύτερη παρέα…Η Μαμά μου».

petroulaki me ti mitera tis

Κι είναι μια μεγάλη αλήθεια, γιατί η μητέρα μας, όσο χρόνια κι αν περάσουν είναι ο άνθρωπός μας, η κολλητή μας φίλη που ακόμα κι αν δεν της λέμε τα πάντα, ξέρουμε ότι θα είναι εκεί για μας.

Στη gallery που ακολουθεί δείτε μερικές ακόμα αναρτήσεις με την μητέρα αλλά και με τις κόρες της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved