Ελένη Πετρουλάκη: Βγήκε με τις κόρες της και δεν κάθισαν στο τραπέζι μαζί της

Δείτε το ποστ που έκανε η γνωστή γυμνάστρια.

Ελένη Πετρουλάκη: Βγήκε με τις κόρες της και δεν κάθισαν στο τραπέζι μαζί της

To τελευταίο διάστημα η Ελένη Πετρουλάκη αν και φειδωλή στις αναρτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, δημοσιεύει πιο συχνά στιγμιότυπα με τις κόρες της.

Κυρίως με την μικρή της κόρη, την Ιλιάνα με την οποία την έχουμε δει να γυμνάζονται

elenipetroulaki2

αλλά και να μαγειρεύουν.

petroulaki stin kouzina 1

Η γνωστή γυμνάστρια έχει συνολικά τέσσερις κόρες, την 16χρονη Άννα-Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την 11χρονη Ιλιάνα, και όλες είναι στην εφηβεία.

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η ίδια λοιπόν φροντίζει να περνά χρόνο μαζί τους αλλά σε κάθε μία ξεχωριστά.

Τις προάλλες μαμά και κόρες πήγαν για ψώνια και μετά την βόλτα στα μαγαζιά κάθισαν για καφέ και φαγητό. Μόνο που οι κόρες της επέλεξαν να καθίσουν χωριστά από τη μαμά τους. «Εφτασε και η στιγμή που οι κόρες μου δεν θέλουν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι μαζί μου! (Εφηβεία)», με αρκετές δόσεις χιούμορ η γνωστή μαμά.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η γυμνάστρια σε insta stories, στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved