Ελένη Πετρουλάκη: Η πρωτότοκη κόρη της είχε γενέθλια - Οι ευχές και η τούρτα

Η Άννα Μαρία Ίβιτς έγινε 17 ετών.

Ελένη Πετρουλάκη: Η πρωτότοκη κόρη της είχε γενέθλια - Οι ευχές και η τούρτα

H πρωτότοκη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς , Άννα Μαρία, είχε τα γενέθλιά τους.

Έκλεισε τα 17 και τα γιόρτασε οικογενειακά. Η μητέρα της, μάλιστα, ανέβασε insta story με την τούρτα γενεθλίων της κόρης της και την εξής ευχή: « Χαρούμενα γενέθλια, πριγκίπισσά μου».

eleni petroulaki kori

Η ενασχόληση της κόρης της με τον αθλητισμό

Η Άννα Μαρία Ίβιτς, όπως όλες οι κόρες του ζευγαριού, ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τον στίβο.

Η 17χρονη ανήκει στην ομάδα του Κολλεγίου Ψυχικού συμμετέχει σε αγώνες κι έχει στο ενεργητικό της αρκετές διακρίσεις. Πρόσφατα κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στη διεθνή συνάντηση στίβου Ελλάδα – Κύπρος Κ18 κατακτώντας τη δεύτερη θέση με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας.

«Η Άννα Μαρία έχει πολλά να μάθει και θέλουμε να φτάσουμε σε διεθνή επίπεδα και με λίγο παραπάνω δουλίτσα θα κάνουμε την υπέρβαση. Στόχος το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χρόνου να έχει έστω μια συμμετοχή και γιατί όχι και διάκριση. Αν θα το υλοποιήσουμε θα εξαρτηθεί από την ίδια κατά 80%», είχε δηλώσει στα Παραπολιτικά ο προπονητής της, Γιάννης Οικονόμου.

Οι τέσσερις κόρες και η εφηβεία

Η γνωστή γυμνάστρια έχει συνολικά τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα-Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και την 11χρονη Ιλιάνα, και όλες είναι στην εφηβεία.

Όπως έχει παραδεχτεί η Fitness Trainer, η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Μάλιστα σε συνέντευξή της σε εκπομπή της ΕΡΤ2 είπε ότι μπορεί να δουλεύει ώρες ατελείωτες, αλλά στο σπίτι με τα παιδιά και η πίεση που ασκείται στην ίδια είναι ψυχοφθόρα.

« Η εφηβεία δεν παλεύεται… Είναι μια περίοδος πολύ απαιτητική που χρειάζεται πολλή προσοχή εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων των παιδιών και της εντύπωσης που τους δημιουργείται ότι έχουν στα πάντα δίκιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή γυμνάστια δεν συνηθίζει να αναρτά συχνά φωτογραφίες με τις κόρες της. Εσείς μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved