Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Δείτε τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η εγκυμονούσα.

Πέννυ Μπαλτατζή: Ο γιος της χαϊδεύει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Πέννυ Μπαλτατζή θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά σε λίγους μήνες και τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε με μία ανάρτησή της στο Instagram τον περασμένο Ιανουάριο.

«Και κάπως έτσι ξεκίνησε ένα ακόμη ταξίδι....
Μέσα στη στείρα καλλιτεχνική, από συναυλίες, εποχή. Γιατί μουσικές και τέχνη γεννιούνται κάθε μέρα και αυτό είναι ευχή και ελπίδα...

Μία ζωή ακόμη μέσα στο σπίτι μας περιμένουμε με ανοιχτή αγκαλιά και όλη μας την αγάπη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που μπορούσα να έχω. Αυτή η νέα ψυχούλα, ο Κάρολος μας και συ Χρήστο μου.(και τα ζωάκια μας φυσικά #σελήνα #Φίλιππος #λιακος) @tzoutis
Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε τα πολύτιμα μου και θέλω να είστε ευτυχισμένοι και γεροί πάντα.» έγραψε στην ανάρτησή της και δημοσίευσε μία φωτογραφία με το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

pennu mpaltatzi xionia gios 2

Ένα ακόμα στιγμιότυπο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα δημοσίευσε χθες η τραγουδίστρια. Ο γιος της, Κάρολος, που έγινε δύο ετών τον περασμένο Σεπτέμβρη, χαϊδεύει την κοιλιά της μαμάς του και όπως φαίνεται ανυπομονεί για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

penny mpaltatzi koilia gios

Πέννυ Μπαλτατζή: Η μάχη με την υπογονιμότητα και η μητρότητα

Για την Πέννυ Μπαλτατζή το ταξίδι της μητρότητας δεν ήταν εύκολο. Ο γιος της ήρθε στο κόσμο μετά από μία δύσκολη και πολυετή μάχη με την υπογονιμότητα, κάτι που έχει πολλές φορές μοιραστεί σε συνεντεύξεις και αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δώσει δύναμη σε όσες γυναίκες βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

«...Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου.
Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση. Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο κ δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται. Κάθε 2 μέρες χορειακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση.

Μετά από αυτές τις δύο απώλειες, όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος.
Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών...» είχε γράψει μεταξύ άλλων σε παλιότερη ανάρτησή της.

penny baltatzi exomologisi

Για τη μητρότητα και τον ερχομό του γιου της είχε γράψει:
«Ο ενθουσιασμός ενός παιδιού με τα πιο απλά πράγματα είναι όλη η αλήθεια της ζωής. Σ' ευχαριστώ παιδί μου για όλα αυτά που μου χαρίζεις κάθε μέρα».

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της εγκυμονούσας με τον γιο της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved