Ανίτα Μπραντ: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τον γιο της - Δείτε φώτο

Πού ταξίδεψαν η Αννίτα Μπραντ και ο μικρό Χρήστος;

Ανίτα Μπραντ: Το πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό με τον γιο της - Δείτε φώτο

Τι κι αν είναι έγινε ενός έτους μόλις λίγους μήνες πριν; Ο γιος του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ έχει διαβατήριο και μάλιστα έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό. Η Ανίτα Μπράντ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο. Το αγοράκι κάθεται πάνω στην βαλίτσα και μαζί με την μαμά του περιμένουν στην ουρά για την επιβίβαση.

anita mprant taksidi me gio 6

«Βγάλαμε διαβατήριο και πήγαμε στα ξένα….️ #xristopoulaki #christopoulaki #χριστοπουλακι» έγραψε στην ανάρτησή της.

Στην ίδια ανάρτηση δημοσίευσε και φωτογραφίες που τράβηξε η μέσα στο αεροπλάνο.

anita mprant taksidi me gio 5

Στο αεροπλάνο με το νήπιο – Συμβουλές για γονείς

Τα ταξίδια έχουν σημαντικά οφέλη ακόμη και για τα παιδιά μικρότερης ηλικίας. Αποκτούν νέες παραστάσεις, μαθαίνουν να προσαρμόζονται πιο εύκολα σε ένα νέο περιβάλλον, γίνονται πιο ανεξάρτητα. Για να απολαύσετε το ταξίδι εσείς και το μικρό σας, ωστόσο, θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Ακόμα και ένα ταξίδι μίας ή δύο ωρών μπορεί φαίνεται τεράστιο για ένα παιδί αυτής της ηλικίας για αυτό η απασχόλησή του είναι σημαντική.

Τι προτείνουν οι ειδικοί; Να απασχολείτε το μικρό σας με μία νέα δραστηριότητα κάθε μισή ώρα. Στην αρχή μπορείτε να διαβάσετε ή να ξεφυλλίσετε κάποιο βιβλίο, έπειτα να του δώσετε να ζωγραφίσει ή να δει το αγαπημένο του παιδικό στο τάμπλετ (θα πρέπει να έχετε προνοήσει και να το έχετε κατεβάσει πριν το ταξίδι γιατί πάνω στο αεροπλάνο το κινητό ή το τάμπλετ αναγκαστικά είναι σε λειτουργία πτήσης).

Επίσης, το ταξίδι, είτε διαρκέσει λίγη ώρα, είτε πολλή, καλό είναι να μην επηρεάσει το πρόγραμμα και τον ύπνο του παιδιού. Εάν για παράδειγμα η πτήση σας είναι τέτοια ώρα που συμπίπτει με τον ύπνο του νηπίου, προσπαθήστε να το κοιμίσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο προορισμός

Το πού πήγαν αποκάλυψε η make-up artist σε ένα Instagram Story. Η Ανίτα Μπραντ καλημέρισε το πρωί της Πέμπτης τους διαδικτυακούς της φίλους με την παρακάτω ανάρτηση στην οποία φαίνεται ότι βρίσκονται στο Παρίσι!

anita mprant story taksidi me gio

Η διάσημη μαμά δημοσίευσε φωτογραφίες που έβγαλαν στους δρόμους με τον μικρό Χρήστο να απολαμβάνει τη βόλτα του στο καρότσι.

anita mprant taksidi me gio 1

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι τους που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved