Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της ξετρελάθηκε με την πίτα - Τι του άρεσε περισσότερο

Η μητέρα του έκοψε πίτα στην εταιρία της και ο μικρός ήταν μαζί της.

Ανίτα Μπραντ: Ο γιος της ξετρελάθηκε με την πίτα - Τι του άρεσε περισσότερο

Τι κι αν είναι Φεβρουάριος… Οι εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας συνεχίζονται. Ο κορονοιός έχει αλλάξει τα δεδομένα, ωστόσο, πολλές εταιρείες λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα, τηρούν το έθιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μαζί με τους εργαζομένους τους.

Χθες, λοιπόν η Ανίτα Μπραντ έκοψε πίτα στην εταιρία της, έχοντας μαζί και τον γιο της.Ο Χρήστος, - το "Χριστοπουλάκι" όπως τον αποκαλούν οι γονείς του χαϊδευτικά – ενθουσιάστηκε με την πίτα και πιο πολύ με την ζάχαρη άχνη.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η μητέρα του, ο μικρός παίρνει με το δαχτυλάκι του την ζάχαρη άχνη ενώ σε άλλη έχει «πέσει» πάνω από το κομμάτι της βασιλόπιτας και προσπαθεί να φάει όσο περισσότερη άχνη μπορεί.

anabrand kopi pitas me gio6

Κι αφού έφαγε, κουράστηκε και έπεσε να κοιμηθεί. Στο πάτωμα! Γιατί όπως γράφαμε και χθες τα παιδιά όταν νυστάζουν μπορούν να αποκοιμηθούν οπουδήποτε.

'Οσο για το φλουρί δεν το κέρδισε το Χριστοπουλάκι, αλλά έπεσε στο κομμάτι της εταιρίας.

« Πώς ξεκίνησε… πώς εξελίχθηκε. .. Το φλουρί πάντως έπεσε στην εταιρεία…», σχολίασε η γνωστή make up artist στο ποστ που έκανε.

anabrand kopi pitas me gio8

Η καθημερινότητα με τον γιο της

Το τελευταίο διάστημα η Ανίτα Μπραντ δημοσιεύει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες του γιου της χωρίς να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τόσο η ίδια όσο και ο Χάρης Χριστόπουλος περνούν άφθονο χρόνο μαζί του κάνοντας όσα περισσότερα πράγματα μπορούν. Αν και δεν έχει κλείσει ακόμα τα δύο, ο μικρός έχει συνοδεύσει τους γονείς του σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και όπως χαρακτηριστικά έγραψε η μαμά του:

«Έχουμε πετάξει το τελευταίο καιρό τόσο πολύ με το Χριστοπουλάκι που τώρα πια μου φαίνεται ρουτίνα η προετοιμασία κάθε ταξιδιού! Είναι μια διαδικασία που μπορεί να προκαλεί αρκετό άγχος για γονείς κ ταλαιπωρία για το μωρό ακόμα κ σε φυσιολογικές συνθήκες πόσο μάλλον σε περίπτωση που ζήσαμε με την χιονοθύελλα τις προηγούμενης βδομάδας. Παρά όμως τις συνθήκες κ την πολύωρη καθυστέρηση κ αναμονή στο αεροπλάνο ο μικρός το άντεξε με πολύ λίγο γκρίνια».

anabrand me gio1

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες του γιου της από την κοπή πίτας στην εταιρία της μαμάς του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved