Ανίτα Μπραντ: Μαγειρεύει με τον γιο της στην εντυπωσιακή κουζίνα τους

Ο γιος της Ανίτας Μπραντ και του Χάρη Χριστόπουλου μεγάλωσε πολύ.

Ανίτα Μπραντ: Μαγειρεύει με τον γιο της στην εντυπωσιακή κουζίνα τους

Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν γoνείς τον Ιούλιο του 2020. Ο γιος τους, Χρήστος, το "Χριστοπουλάκι" όπως τον αποκαλούν οι ίδιοι χαιδευτικά, είναι ενάμιση ετών και όπως βλέπουμε από τις πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η make up artist έχει μεγαλώσει πολύ.

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η Ανίτα Μπραντ δημοσίεσε φωτογραφίες με τον μικρό Χρήστο στην κουζίνα. Το μελαχρινό αγοράκι βοηθάει τη μαμά του στο μαγείρεμα, ενώ τις εντυπώσεις κλέβει και η ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου με τα λευκά ντουλάπια και τον καθρέφτη στους τοίχους.

anita mprant gios kouzina 8

Tα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και εξαιρετικά ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Μαγειρεύοντας παρέα με τη μαμά ή τον μπαμπά, ανακαλύπτουν και τα ίδια τη χαρά της δημιουργίας, εξασκούν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες, μαθαίνουν να συνεργάζονται, εξερευνούν νέα τρόφιμα, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν μέσω της μαγειρικής να εξασκηθούν και στην αριθμητική.

Υπάρχουν πολλές εύκολες συνταγές που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας, αλλά ακόμα και στις πιο... σύνθετες, το μικρό σας μπορεί να γίνει ο βοηθός σας και να του δώσετε οδηγίες για απλά πράγματα που μπορεί να κάνει και μόνο του.

Ανίτα Μπραντ - Χάρης Χριστόπουλος: Η καθημερινότητα μετον γιο τους

Τόσο ο φωτογράφος, όσο και η make up artist έχουν τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο γιος τους όμως παραμένει προτεραιότητά τους. Ο Χάρης Χριστόπουλος ήδη από όταν ήρθε στον κόσμο ο μικρός Χρήστος, ασχολούνταν πολύ ενεργά με την φροντίδα του. Τώρα που το αγοράκι έχει μεγαλώσει, απολαμβάνουν μαζί βόλτες, ποδηλατάδες και πολλές ακόμα δραστηριότητες.

anita mprant gios kouzina 6

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την Ανίτα Μπραντ η οποία τον έχει πάρει μαζί της στη δουλειά, ενώ όλοι μαζί έχουν ταξιδέψει παρέα και στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος με τον γιο τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved