Ελένη Πετρουλάκη: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής της κόρης

Η Ιλιάνα 'Ιβιτς, μεγάλωσε, έγινε 11 ετών.

Ελένη Πετρουλάκη: Φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της μικρής της κόρης

Η τέταρτη και μικρότερη κόρη της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς, Ιλιάνα, είχε γενέθλια.

Η γνωστή γυμνάστρια γέννησε την κόρη της την 1η Ιουλίου του 2010 και πριν μερικές μέρες οργάνωσε ένα πάρτι γενεθλίων για τη μικρή.

Παρότι είναι ενεργή στα social media αποφεύγει τις αναρτήσεις με τις κόρες της στο Instagram και μόνο ανά διαστήματα και με μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, δημοσιεύει φωτογραφίες με τα κορίτσια της.

Για το λόγου του αληθές η πιο «πρόσφατη» οικογενειακή φωτογραφία - χωρίς τον μπαμπά Ιβιτς -, ήταν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς με την γυμνάστρια να ποζάρει παρέα με τις κόρες της στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.


https://www.instagram.com/p/CJevBdHrKaF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καθημερινότητα με τις κόρες και η εφηβεία

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει παραδεχτεί ότι η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Να υπενθυμίσουμε ότι η μεγάλη της κόρη Άννα- Μαρία είναι 16 ετών , οι δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα 14 ετών και η Ιλιάνα, έκλεισε τα 11.

Όπως είναι αντιληπτό έχει να διαχειριστεί διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες . Πόσο μάλλον όταν οι τρεις κόρες της έχουν μπει στην εφηβεία και οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Λογικό λοιπόν να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες και να αφιερώνει χρόνο σε κάθε μία ξεχωριστά.

Κι αφού η μικρή της κόρη είχε γενέθλια δεν θα μπορούσε να μην οργανώσει ένα καλοκαιρινό πάρτι. Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες το κάλεσμα αφορούσε μπάνιο στην πισίνα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η γυμνάστρια σε insta stories, στην παρακάτω gallery.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved