Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε ξεκαρδιστική φώτο με μία από τις δίδυμες

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, παρέα με τις δίδυμες.

Η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη δημοσίευσε ξεκαρδιστική φώτο με μία από τις δίδυμες

Πριν μερικές μέρες το αγαπημένο μας ζευγάρι πήρε την απόφαση να κάνει το πρώτο του αεροπορικό ταξίδι, παρέα με τις δίδυμες, Φιλίππα και Αριάνα. Οι τέσσερίς τους ταξίδεψαν μέχρι την όμορφη Θεσσαλονίκη για να δουν την οικογένεια του Σάκη Τανιμανίδη. Τα αδέρφια του δε, περίμεναν πώς και πώς τις ανιψιές τους στην συμπρωτεύουσα.

Η μεγάλη αδυναμία που έχει η θεία στις ανιψιές

Η Κασσιανή Τανιμανίδη, αδερφή του παρουσιαστή της Φάρμας, είναι ξετρελαμένη με τις ανιψιές της. Δεν είναι λίγες οι φορές που τις έχει επισκεφθεί στην Αθήνα και δεν είναι λίγες οι φορές επίσης, που τις έχει φροντίσει.

sakis tanimanidis aderfi kassiani 4

Αυτή τη φορά οι μικρές βρίσκονται σπίτι της και όπως κάθε θεία, έτσι και εκείνη, έκανε μια γλυκιά ανάρτηση με την μία από τις μικρές. Όπως θα δείτε και εσείς στο insta story που δημοσίευσε, σχολιάζει: ":Αχ, θα τη φάω", σχόλιο που κάνουν καθημερινά πολλοί γονείς, πολλές μαμάδες, θείες, γιαγιάδες, φίλοι και φίλες, όταν βλέπουν ένα μικρό και αξιολάτρευτο μωράκι.

sakis tanimanidis aderfi kassiani 5

Πτήση με δύο μωρά

Το ταξίδι με το αεροπλάνο και δη με δίδυμα, για άλλους γονείς, αποδεικνύεται εύκολο και για άλλους δύσκολο. Κάποια μωρά, νιώθουν αμήχανα, γκρινιάζουν και άλλα απλά το απολαμβάνουν.

Οι μικρές δεν έδειξαν να ενοχλούνται στο αεροπλάνο. Κάθε άλλο, ένιωσαν την απόλυτη ασφάλεια στην αγκαλιά των γονιών τους και κάπως έτσι, το πρώτο τους ταξίδι με αεροπλάνο μέχρι τη Θεσσαλονίκη, στέφθηκε με επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/CZeaDZArVzB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι περήφανοι γονείς στους λογαριασμούς τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved