Σάκης Τανιμανίδης: Sunday mornings επί δύο - Το απίθανο βίντεο με τις δίδυμες

Η πιο ωραία εικόνα την Κυριακή ήρθε φυσικά από τον Σάκη Τανιμανίδη, που πέρασε το πρωινό του στο κρεβάτι με τις δίδυμες κορούλες του που κοιμόντουσαν στο πλευρό του.

Σάκης Τανιμανίδης: Sunday mornings επί δύο - Το απίθανο βίντεο με τις δίδυμες

Η αγάπη του και ο έρωτάς του πολλαπλασιάστηκαν επί δύο για τις δυο μικρότερες γυναίκες της ζωής του που στην κυριολεξία τον έχουν τρελάνει.

Το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάζεψε μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από 300 χιλιάδες προβολές και όχι άδικα. Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Βασιλική Μιλλούση, ο Μάνος Γαυράς, ο Θέμης Γεωργαντάς και πολλοί ακόμη διάσημοι και μη φίλοι του έσπευσαν να σχολιάσουν και να βάλουν πολλές πολλές καρδούλες (επί δύο) κάτω από την ανάρτησή του.

sakis tanimanides didimes

Τις καλύτερες στιγμές της ζωής του ζει ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα και δικαίως μοιράζονται τη χαρά τους με τους φίλους τους στο διαδίκτυο.

Δείτε και εσείς το απίθανο βίντεο που ακολουθεί και αν δεν σας φτάσει τότε ρίξτε και μια ματιά στην gallery παρακάτω για να πάρετε μια extra δόση από τις διδυμούλες.


https://www.instagram.com/p/CT_uvZNDuq4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved