Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα με τα δίδυμα τον επισκέφτηκαν στο γραφείο

Ο μπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης ενθουσιάστηκε με το που είδε τις μικρές. 

Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα με τα δίδυμα τον επισκέφτηκαν στο γραφείο

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τις δίδυμες κόρες τους.

Είναι πραγματικά ευτυχισμένοι και αρκετά συχνά μοιράζονται αυτή τη χαρά τους μέσα από τα social media. Ειδικά η Χριστίνα Μπόμπα με insta stories και Q&A έχει προβεί σε πολλές εκμυστηρεύσεις για το πώς είναι πλέον η ζωή τους με τις δίδυμες, αποφεύγοντας να ωραιοποιεί τις καταστάσεις. Περιγράφει απλά το δικό της πρόγραμμα με τις μικρές και το πώς διαχειρίζεται τη φροντίδα τους.

Η όμορφη μαμά καθώς περνάει ο καιρός και οι μικρές μεγαλώνουν, χαίρεται όλο και πιο πολύ τις βόλτες μαζί τους. Όταν είναι μόνη της, φροντίζει να τις παίρνει εναλλάξ, ενώ όταν έχει βοήθεια βγαίνει και με τις δύο.


https://www.instagram.com/p/CTcpJT0IPIQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χθες λοιπόν, αποφάσισε να επισκεφτεί τον Σάκη Τανιμανίδη στο γραφείο για πρώτη φορά. Όχι μόνη της φυσικά αλλά με τις κόρες τους.

Ο μπαμπάς Σάκης με το που είδε τα κορίτσια του ( και τα τρία) ενθουσιάστηκε. Έσπευσε να δώσει τα πρώτα φιλιά στα ποδαράκια της μιας κόρης του σχολιάζοντας με χιούμορ: « Τι είναι αυτά; Σαν μπομπονιέρες είστε».

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από την πρώτη επίσκεψη της Χριστίνας Μπόμπα με τις κόρες της στο γραφείο που ήταν ο μπαμπάς.

Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved