Σάκης Τανιμανίδης: Η φώτο με την μητέρα του και το σχόλιο για τους γονείς

Με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε μια υπέροχη και τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σάκης Τανιμανίδης: Η φώτο με την μητέρα του και το σχόλιο για τους γονείς

Στις 8 Νοεμβρίου η εκκλησία μας γιόρταζε τη Σύναξη των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Αυτή τη μέρα έχει και την ονομαστική της γιορτή και η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Σταματούλα.

Ο παρουσιαστής θέλοντας να τιμήσει την μητέρα του και όλα όσα έχει κάνει (και συνεχίζει να κάνει) για εκείνον, τα αδέρφια του και τώρα για τις μικρές του κορούλες, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από τη βόλτα που έκαναν στο Μοναστηράκι, συνοδεύοντάς τη με ένα πολύ όμορφο και τρυφερό μήνυμα. Μήνυμα που αφορά ίσως όχι μόνο τα μικρά παιδιά αλλά και εμάς τους ενήλικες που ξεχνάμε πού και πού τους ανθρώπους που μας έφεραν στη ζωή, παρακινώντας μας να τους δείχνουμε λίγο περισσότερο και πιο συχνά με απλούς τρόπους το πόσο τους αγαπάμε.


https://www.instagram.com/p/CWBakK1jdlU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Σήμερα που γιορτάζει, πήγαμε βόλτα με την μαμά (πρόσφατα και γιαγιά) στο κέντρο της πόλης! Τα καλύτερα δώρα για τους γονείς είναι «χρόνος μαζί τους», όχι αντικείμενα!! ? @stammatoula #mymother".

Γιαγιάδες - Οι ενισχύσεις των παιδιών με... παιδιά

Όποια γυναίκα έχει βοήθεια στο σπίτι σίγουρα αντιλαμβάνεται το πόσο πολύτιμή είναι η συμβολή των γιαγιάδων στην φροντίδα του μωρού. Ειδικά στην περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, δεν μπορούμε να πούμε και πολλά μιας και πρέπει να τα βγάλουν πέρα με δύο μωρά.

Γι' αυτό δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι ζητά "ενισχύσεις" για τις μικρές. Όπου ενισχύσεις βάλτε τη γιαγιά Ματούλα και τη γιαγιά Γιώτα.

xristina mpompa giagiades sto spiti 4

Η γιαγιά Ματούλα και η γιαγιά Γιώτα κατά καιρούς έχουν γίνει περιζήτητες, με τις διαδικτυακές φίλες της Χριστίνας Μπόμπα να τις ζητούν για βοήθεια, μιας και δεν έχουν τις δικές τους γιαγιάδες κοντά για να βάλουν "ένα χεράκι βοήθειας".

xristina mpompa giagiades sto spiti 3

Η βοήθεια των γιαγιάδων στο μεγάλωμα και την φροντίδα των παιδιών, ειδικά τους πρώτους μήνες, είναι πολύτιμη και συχνά αναγκαία. Είναι όμορφο οι γονείς να βοηθούν τα παιδιά τους και τα οφέλη για τα μωρά είναι πολλά μιας και η σχέση που αναπτύσσουν με τη γιαγιά είναι γεμάτη τρυφερότητα και απολαυστικές στιγμές.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από τις στιγμές που περνούν οι γιαγιάδες με τις δίδυμες στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved