Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οι απίθανες αναρτήσεις με τις δίδυμες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα

Ξεχωρίζει φυσικά το βίντεο με τις δίδυμες που έγινε viral με πάνω από 1,1 εκατ.views.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οι απίθανες αναρτήσεις με τις δίδυμες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μας χάρισαν αυτές τις μέρες τις πιο όμορφες αναρτήσεις με τις δίδυμες κόρες τους.

Το ζευγάρι για πρώτη φορά μας έδειξε τα πρόσωπα των μωρών του και οι followers του ενθουσιάστηκαν.

Η αρχή έγινε με ένα βίντεο που ανέβασε ο Σάκης Τανιμανίδης στον λογαριασμό του με την Αριάνα και την Φιλίππα.

Οι μικρές κάθονται στο περβάζι του παραθύρου και βλέπουν το χιόνι που πέφτει. Η μία από τις δύο είναι πιο εκδηλωτική και δεν φαίνεται να την ενδιαφέρει τόσο το χιονισμένο τοπίο όσο τα παιχνίδια με την αδελφή της. Προσπαθεί να την αγκαλιάσει, να πάει πιο κοντά της. Κοιτάζουν προς την πλευρά του μπαμπά τους και τα πρόσωπά τους διακρίνονται ολοκάθαρα.

«Κάποιες βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους χιόνι…και χαίρονται υπερβολικά! ❄️ #tanimanidakia», ήταν το σχόλιο του γνωστού παρουσιαστή.


https://www.instagram.com/tv/CZG994tqa1s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Περιττό να αναφέρουμε ότι μέσα σε λίγα λεπτά τα σχόλια ήταν εκατοντάδες και το βίντεο έγινε viral.

Ακολούθησε όμως κι άλλη ανάρτηση του ζευγαριού με τις μικρές αυτή τη φορά να φωτογραφίζονται με τους γονείς τους στα χιόνια με το ανάλογο outfit φυσικά.

tanimanidis bompa didima

Οι αναρτήσεις με τις μικρές στο Instagram και τα αρνητικά σχόλια

Η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμάδης δέχονται κατά καιρούς αρνητικά σχόλια για την υπερπροβολή της ζωής τους και των παιδιών της στα social media.

H όμορφη μαμά έδωσε τη δική της απάντηση μέσω της εκπομπής «Το Πρωινό» όπου ήταν καλεσμένη.

« Αυτό θέλουμε κι αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον…

Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι σε αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν.Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη…Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη gallery λοιπόν που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις αναρτήσεις του ζευγαριού που έκανε μέσα στην εβδομάδα με φόντο τα χιόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved