Μπλέτσας - Αστέρη: Με τις κόρες τους στα χιόνια (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο παρουσιαστής στο Instagram.

Μπλέτσας - Αστέρη: Με τις κόρες τους στα χιόνια (εικόνες)

Τις τελευταίες μέρες όλοι λίγο πολύ βγήκαμε στο χιόνι, παίξαμε, περπατήσαμε, διασκεδάσαμε και τραβήξαμε μπόλικες αναμνηστικές φωτογραφίες. Τα social media γέμισαν με φωτογραφίες στα χιόνια και τη δική του «snow photo» όπως την αποκάλεσε, δημοσίευσε χθες και ο Ευτύχης Μπλέτσας.

Ο παρουσιαστής του Happy Traveler έβγαλε μία selfie με τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του στα χιόνια, όχι όμως στην Αττική αλλά στο Πήλιο όπου είχαν βρεθεί λίγο πριν την επέλαση της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

«Να μια Family Snow Photo και από εμάς! Στο Πήλιο βέβαια από όπου φύγαμε πριν γίνει ο πολύς χαμός. Τώρα Θεσσαλονίκη με ήλιο!»

eutuxis mpletsas ilektra asteri photo xionia 1

Το ζευγάρι απολαμβάνει τα ταξίδια εντός και εντός Ελλάδος με τα παιδιά του. Η μεγάλη τους κόρη τους έχει συνοδεύσει σε πολλές από τις ταξιδιωτικές τους αποστολές, ενώ και η μικρή που γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο έχει ήδη ταξιδέψει στο εξωτερικό και μάλιστα όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε χθες ο παρουσιαστής η Ίριδα περιεργάζεται το χιόνι και δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι ο μπαμπάς της την τραβάει φωτογραφία, ενώ η μικρή Νεφέλη έχει κουρνιάσει στην αγκαλιά της μαμάς της.

Και αν τυχόν αναρωτιέστε εάν κάνει τα μωρά να εκτίθενται στο χιόνι σε τόσο μικρή ηλικία (η Νεφέλη θα γίνει έξι μηνών αυτόν τον μήνα), η απάντηση είναι «ναι». Στις σκανδιναβικές χώρες, δεν είναι ασυνήθιστο οι γονείς να βγαίνουν με τα μωρά βόλτα στο χιόνι και να τα αφήνουν να κοιμηθούν στο καρότσι σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC. Κάτι τέτοιο φαντάζει υπερβολικό στους γονείς άλλων χωρών που δεν έχουν συχνά χιόνι ή τέτοιες πολικές θερμοκρασίες.

Επίσης, σύμφωνα με τους παιδιάτρους, τα μωρά δεν κινδυνεύουν να αρρωστήσουν από το κρύο όπως πιστεύουν οι περισσότεροι γονείς. Η Janice Montague, MD, διευθύντρια παιδιατρικής στο Good Samaritan Hospital, πάντως συμβουλεύει τους γονείς αν θέλουν να βγουν με το μωρό στα χιόνια να το κάνουν αφού το ντύσουν σωστά και ζεστά, και στην ιδανική περίπτωση, όχι περισσότερο από μερικά λεπτά.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαρίου με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved