Μπλέτσας- Αστέρη: Η πρώτη φωτογραφία με τις κόρες τους από τις Σεϋχέλλες

Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι τους εκτός Ελλάδας είναι στις Σεϋχέλλες. 

Μπλέτσας- Αστέρη: Η πρώτη φωτογραφία με τις κόρες τους από τις Σεϋχέλλες

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη ,μετά από ένα μικρό διάλειμμα, ξεκίνησαν τα ταξίδια στο εξωτερικό με τις δύο κόρες τους.

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ταξιδεύουν με παιδιά. Τόσο κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης είχαν επισκεφτεί πολλές πόλεις.

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη επισκεφθήκαμε 12 χώρες. Αυτές ήταν: Εσθονία, Λιθουανία, Ιορδανία, Ρουμανία, Σουηδία, Νέα Υόρκη, Μαυρίκιος, Σαουδική Αραβία, Αυστρία, Λιχτενστάιν, Ιταλία και Ελβετία.

Μέχρι τώρα στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου έχουμε ταξιδέψει σε άλλες 12 και με το παιδί μας. Αυτές είναι Σαν Μαρίνο, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία , Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Ανδόρα, Ισπανία και Ιταλία. Βάζω και την Ελλάδα γιατί θα ταξιδέψουμε και εκεί για γυρίσματα», είχε αναφέρει σε παλαιότερο ποστ της η Ηλέκτρα Αστέρη, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στις δεκάδες ερωτήσεις των followers της για τα ταξίδια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και με μικρά παιδιά.


https://www.instagram.com/p/CW2d6FooAJr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tο πρώτο ταξίδι της Νεφέλης

Η Νεφέλη είναι πλέον 5 μηνών και «μπορεί» να ακολουθεί τους γονείς της στα ταξίδια.

Το ζευγάρι είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από το αεροδρόμιο κατά την αναχώρησή του, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον προορισμό, ζητώντας από τους διαδικτυακούς τους φίλους να τον μαντέψουν από τις αναρτήσεις τους.

mpletsas asteri taksidi

Οι λογαριασμοί τους στα social media πλημμύρισαν από καλοκαιρινές υπέροχες φωτογραφίες, με πανέμορφες θάλασσες και απέραντες παραλίες.

«Ό,τι και να πει κανείς για να περιγράψει τις θάλασσες αυτής της χώρας, δεν φτάνει. Οι περιγραφές είναι πολύ φτωχές για να περικλείσουν όλο τον φυσικό πλούτο της περιοχής.

Από τα ταξίδια συνήθως κρατώ εικόνες και μυρωδιές. Κυρίως χαμόγελα ανθρώπων και νοστιμιές του κάθε τόπου.

Από αυτό το ταξίδι θα κρατήσω και τη μυρωδιά της θάλασσας. Την αύρα της κάθε παραλίας. Την ομορφιά των κοχυλιών.
Δεν χορταίνεται αυτό το μέρος», έγραψε η Ηλέκτρα Αστέρη στη λεζάντα μιας φωτογραφίας της.


https://www.instagram.com/p/CXIaSNiIxsN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ευτύχης Μπλέτσας από την πλευρά του, έκανε μια οικογενειακή ανάρτηση από τις Σεϋχέλλες, σχολιάζοντας «Αυτά τα ταξίδια είναι το καλύτερο σχολείο... για όλους μας!».


https://www.instagram.com/p/CW_Wtn_Nodp/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από τον υπέροχο αυτό εξωτικό προορισμό στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved