Μπλέτσας- Αστέρη: Η πρώτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Νεφέλης & της Ίριδος

Δείτε τη φωτογραφία από τη βάφτιση που δημοσίευσε η Ηλέκτρα Αστέρη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπλέτσας- Αστέρη: Η πρώτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Νεφέλης & της Ίριδος

O Ευτύχης Μπλέτσας με την Ηλέκτρα Αστέρη πριν μερικές ημέρες βάφτισαν τις δύο κόρες τους.

Όπως γράψαμε, τα ονόματα που επέλεξαν για τις μικρές είναι Νεφέλη και Ίρις. Το ζευγάρι επέλεξε να τελέσει το μυστήριο παρουσία στενών συγγενών και φίλων, χωρίς να διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες για την βάφτιση, εκτός από τα ονόματα και τις μπομπονιέρες.

Χθες, η Ηλέκτρα Αστέρη, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του και παράλληλα αποκάλυψε τους λόγους που επέλεξε με τον σύντροφό της τα συγκεκριμένα ονόματα για τις κόρες τους.

«Η Νεφέλη ήταν Ωκεανίδα. Υπήρξε η νύμφη των σύννεφων και η θεά της Φιλοξενίας. Από την ένωση της Νεφέλης και του Ιξίωνα δημιουργήθηκαν οι Κένταυροι.

Διάλεξε για σύζυγο τον βασιλιά Αθάμαντα με τον οποίο έκανε και 3 παιδάκια. Τον Φρίξο, τον Λεύκωνα και την Έλλη.

Ετυμολογικά νέφω σημαίνει χύνω ύδωρ, άρα η Νεφέλη είναι αυτή που προσφέρει ζωογόνο νερό. Ήταν ιδανικό για τη δεύτερη κόρη μας που με τη γέννηση της έφερε στη ζωή μας φρεσκάδα και ομορφιά. Εξ αρχής είχα μια αγάπη προς αυτό το όνομα, αλλά όταν γεννήθηκε σιγουρευτηκα ότι της ταιριάζει απόλυτα.

Το πολυτελές όνομα Νεφέλη θα σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή μωρό μου και θα σου δίνει απλόχερα τις χάρες του.


https://www.instagram.com/p/CRvtn-RLRVU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και αφού η Νεφέλη με τα σύννεφα της θα μας χαρίζει το πολύτιμο νερό της, πάντα θα ακολουθεί η Ίρις η θέα του ουράνιου τόξου. Οι δύο αδερφές θα είναι πάντα ενωμένες, αγαπημένες και τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορεί να τις χωρίσει.

Νεφελάκι μου, θαυματάκι μου, νεοφώτιστο μωρό μου.. καλή αρχή σ' αυτό το παιχνίδι που λέγεται ζωή. Σου εύχομαι υγεία, τύχη και καλοσύνη μέσα και γύρω σου. Σ' αγαπάω μέχρι τα σύννεφα και πάλι πίσω.

Υ.γ. Αυτή η βάφτιση ήταν ό,τι πιο όμορφο έχω ζήσει το τελευταίο διάστημα. Όμως δεν την είχα φανταστεί έτσι. Πάντα στο μυαλό μου είχα πως όταν θα βαφτίζαμε τις κόρες μας, θα ήταν εκεί με το παπιγιόν του έξω από την εκκλησία και ο Ηρακλής μου. Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Βαθιά μέσα μου ξέρω πως δεν θα το έχανε με τίποτα. Είμαι σχεδον σίγουρη πως από κάπου κρυφοκοιτουσε. Δεν αντέχει μακρυά μας αυτός. Ούτε εγώ αντέχω, αλλά προσπαθώ να προχωρήσω. Όσο γίνεται. Αν και δεν γίνεται..

Ευχαριστούμε τόσο για τις υπέροχες ευχές. Είστε υπέροχοι όλοι. Σας ευχόμαστε όλα τα καλά του κόσμου.»

Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την βάφτιση την οποία μπορείτε να δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved