Μπλέτσας - Αστέρη: Ταξίδι με την τεσσάρων μηνών κόρη τους σε εξωτικό προορισμό

Το πρώτο ταξίδι εκτός Ελλάδος για το νέος μέλος της οικογένειας είναι γεγονός!  

Μπλέτσας - Αστέρη: Ταξίδι με την τεσσάρων μηνών κόρη τους σε εξωτικό προορισμό

Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια. Τα social media τους είναι γεμάτα με υπέροχες φωτογραφίες από μέρη σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Την αγάπη αυτή για τα ταξίδια και την εξερεύνηση φαίνεται να θέλουν να μεταδώσουν και στις κόρες τους. Να σας θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι λίγους μήνες πριν, η Ηλέκτρα Αστέρη είχε αναφέρει σε ανάρτησή της ότι η μεγάλη τους κόρη, Ίριδα, αν και δύο μόλις ετών τότε, έχει ηδη ταξιδέψει σε 29 χώρες! Εντυπωσιακό!

Στο δρόμο της μεγάλης της αδερφής φαίνεται να βαδίζει και το νεότερο μέλος της οικογένειας. Η μικρή Νεφέλη γεννήθηκε τον περασμένο Ιούλιο και πριν καν γίνει έξι μηνών έκανε το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο προορισμός τους δεν είναι πολύ κοντινός, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε χθες ο Happy Traveler, Ευτύχης Μπλέτσας.

"Την κάναμε! Με δύο μωρά και δύο καρότσια το λες και μετακόμιση! #happytraveller #familytravel

Ξεκινήσαμε και κουίζ. Μπορείτε να μαντέψετε που πάμε;

Tip: είναι μέρος με ζεστη ότι πρέπει για ξεχειμώνιασμα και για να πάρουμε λίγη βιταμίνη D!" έγραψε με χιουμοριστική διάθεση στο Instagram του και άφησε τους διαδικτυακούς του φίλους να μαντέψουν ποιος είναι ο προορισμός τους.

mpletsas asteri taksidi

Bλέποντας τα Stories τους, πάντως, καταλαβαίνεουμε ότι πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό με τροπικό κλίμα και παραδεισένιες παραλίες.

asteri taksidi me kores 5

Την πρώτη φωτογραφία από το ταξίδι τους δημοσίευσε η Ηλέκτρα Αστέρη, μέσα από το αεροπλάνο γράφοντας μεταξύ άλλων:

"Νέα ταξίδια ξεκινάνε.
Κάποιοι βρήκατε που είμαστε με βαση τα stories.
Περιμένω και τους υπόλοιπους.

Ταξίδι εκτός Ευρώπης μετά από πολύ καιρό με δύο παιδιά πια. Για να δούμε πως θα πάει και αυτό."

aseteri aeroplano kores

Η Ηλέκτρα Αστέρη ταξίδευε μαζί με τον Ευτύχη Μπλέτσα μέχρι και τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της, προκαλώντας συχνά το θαυμασμό άλλων γυναικών για το πώς τα καταφέρνει.

Μάλιστα από τις πιο συχνές ερωτήσεις που δεχόταν ήταν με ποιο τρόπο μπορούν οι γονείς να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με μικρό παιδί. Όπως φαίνεται πάντως, με καλή διάθεση και σωστό προγραμματισμό (και φυσικά το απαραίτητο budget), όλα γίνονται.

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι του Ευτύχη Μπλέτσα και της Ηλέκτρας Αστέρη με τις κόρες τους στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved