Δούκισσα Νομικού: Η μικρή Αναστασία θέλει να κουρευτεί και πήρε θέση

Αφού κουρεύτηκε η μαμά της, να μην τη μιμηθεί;

Δούκισσα Νομικού: Η μικρή Αναστασία θέλει να κουρευτεί και πήρε θέση

Ένα φρεσκάρισμα στα μαλλιά της έκανε χθες η Δούκισσα Νομικού. Με το που την είδε η κόρη της, πήρε θέση για να κουρευτεί και η ίδια.

Χωρίς να αποχωρίζεται τα αγαπημένα τσιμπιδάκια μαλλιών κάθισε και περίμενε τη σειρά της. Η μαμά της την φωτογράφισε και ανέβασε την ακόλουθη φωτογραφία γράφοντας: «Θέλει και η Αναστασία να κουρευτεί και πήρε θέση».

dutchesss mirki anastasia

Όμως δεν ήταν το μοναδικό Insta Story που ανέβασε χθες αυτό με την κόρη της.

Υπήρξε και δεύτερο και αφορούσε το σχόλιο του γιου της όταν την είδε με τα μαλλιά της πιασμένα με διάφορα τσιμπιδάκια: «O Σάββας μου λέει: Τα μαλλιά σου είναι πολύ funny.Αλλά εγώ σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι»

doukisa1

Μια γλυκιά μαμά

Η Δούκισσα Νομικού το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώνει τις αναρτήσεις με τα παιδιά της. Οι περισσότερες αφορούν παιχνίδια και δραστηριότητες είτε τρυφερές στιγμές, που είναι και οι αγαπημένες της.

Άλλωστε έχει τρομερή αδυναμία στην κόρη και τον γιο της και αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή της, όπως κατ΄επανάληψη έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικά από τα στιγμιότυπα με την Αναστασία και τον Σάββα, που έχει μοιραστεί στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved