Δέσποινα Ολυμπίου: Η σπάνια ανάρτηση με τον γιο της και το μακροσκελές σχόλιο

Μια σπάνια φωτογραφία με τον γιο της δημοσίευσε η γνωστή τραγουδίστρια, συνοδεύοντάς το με ένα μακροσκελές σχόλιο,εξηγώντας τους σοβαρούς λόγους για τους οποίους χάθηκε από το instagram τόσο καιρό.

Δέσποινα Ολυμπίου: Η σπάνια ανάρτηση με τον γιο της και το μακροσκελές σχόλιο

Η Δέσποινα Ολυμπίου δείχνοντάς μας τον γιο της μετά από καιρό -μιας και σπάνια αναρτά φωτογραφίες του- έκανε μια ανάρτηση και αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι πέρασαν οικογενειακώς covid και ότι έπεσε θύμα απάτης.

"Σε αυτή τη φωτογραφία νιώθω ευλογημένη και είμαι, γιατί κρατώ στην αγκαλιά μου το θησαυρό μου , κοιτάμε τη θάλασσα και είμαστε ελεύθεροι. Πέρασαν πολλές μέρες απο την τελευταία μου ανάρτηση γιατί πέραν του covid, που τον περάσαμε οικογενειακώς , έπεσα κ θύμα εξαπάτησης κ εκβιασμού. Κάποιος «έξυπνος» κατάφερε να κλέψει το λογαριασμό μου παραμονή πρωτοχρονιάς κ να με εκβιάζει φυσικά με αντάλλαγμα τα χρήματα. Κατάφερα να ανακτήσω το λογαριασμό μου , χωρίς άγχος, μόλις πριν λίγες μέρες κ θέλω να σας πω το εξής : μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να φοβηθεί κ να ενδώσει υπό καθεστώς εκβιασμού κ απειλών. Μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας στερήσει την ελευθερία σας. Όλα διορθώνονται. Κ αν δε διορθωθούν τότε δεν πειράζει. Βάζουμε ένα τέλος κ ξεκινάμε καινούριο κεφάλαιο.
Καλή χρονιά λοιπόν , έστω κ καθυστερημένα. Εύχομαι να ξεπερνούμε τις δυσκολίες με δύναμη ψυχής κ αστείρευτη την πηγή της ελπίδας μας."

despina olympiou 2 1

Η Δέσποινα Ολυμπίου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, Πάνο Δούκα και προταιρεότητα και των δύο είναι ο μικρός τους γιος.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες του γιου της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved