Ελένη Πετρουλάκη: Με την κόρη της στην κουζίνα - Δείτε τι μαγείρεψαν

Μαμά και κόρη έφτιαξαν ένα νόστιμο και θρεπτικό φαγητό.

Ελένη Πετρουλάκη: Με την κόρη της στην κουζίνα - Δείτε τι μαγείρεψαν

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής. Πέρα από την άσκηση, η οποία είναι τρόπος ζωής, θέλει να τρέφεται σωστά τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.

Μάλιστα αρκετά συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προτείνει συνταγές για γεύματα και ροφήματα που έχουν τα απαραίτητα θρεπτικά που χρειάζεται ο οργανισμός χωρίς να επιβαρύνεται με έξτρα θερμίδες.


https://www.instagram.com/p/CQlSLChryJO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών, θέλει και οι κόρες της να υιοθετήσουν την σωστή διατροφή και τι καλύτερος τρόπος από το να είναι η ίδια πρότυπο.


https://www.instagram.com/p/CI0Ign3Lk-b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η καθημερινότητα με τις κόρες της

Η Ελένη Πετρουλάκη έχει παραδεχτεί ότι η ανατροφή των παιδιών της είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει κάνει. Να υπενθυμίσουμε ότι η μεγάλη της κόρη Άννα- Μαρία είναι 16 ετών , οι δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα 14 ετών και η Ιλιάνα, έκλεισε τα 11.

Όπως είναι αντιληπτό έχει να διαχειριστεί διαφορετικές ηλικίες και ανάγκες . Πόσο μάλλον όταν οι τρεις κόρες της έχουν μπει στην εφηβεία και οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο.
Λογικό λοιπόν να προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες και να αφιερώνει χρόνο σε κάθε μία ξεχωριστά.

Χθες λοιπόν με την κόρη της Ιλιάνα μαγείρεψαν παρέα μοσχάρι και ρύζι. Όχι το κλασσικό κοκκινιστό όμως. Όπως πληροφόρησε τους followers της το βραδινό τους ήταν σαλάτα μαρούλι με ρόκα, μοσχάρι κομένο σε μικρές λωρίδες, teriyaki sauce και ρύζι με ψιλοκομμένο καρότο.

«Dinner time.Δεν προλαβαίνω να το πάω στο τραπέζι», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η γνωστή γυμνάστρια από την κουζίνα του σπιτιού της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved