Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της βλέπουν αγκαλιασμένα ταινία - Η φώτο είναι τόσο τρυφερή

Όπως έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια «λιώνει» με αυτή την αγκαλιά.

Δούκισσα Νομικού: Τα παιδιά της βλέπουν αγκαλιασμένα ταινία - Η φώτο είναι τόσο τρυφερή

Η Δούκισσα Νομικού αυτή την περίοδο απέχει από την τηλεόραση και ασχολείται με τη δική της επιχείρηση.

Παράλληλα είναι μια full time μαμά δύο παιδιών με τα οποία περνά αρκετές ώρες μαζί τους. Σε πρόσφατη ανάρτησή της μας έδειξε το κέικ που φτιάξανε παρέα, με την Σάββα να τη βοηθά και την Αναστασία να δοκιμάζει.

doukissa nomikou keik me paidia6

Όμως δεν μαγειρεύουν μόνο, παίζουν παιχνίδια, φτιάχνουν παζλ, πηγαίνουν βόλτες ( όταν δεν κάνει τόσο τσουχτερό κρύο ).

dutchesss1

Η οικογένειά της είναι προτεραιότητα

Η γνωστή παρουσιάστρια σε κάθε συνέντευξή της τονίζει πόσο σημαντική είναι για την ίδια η οικογένειά της.

Η καθημερινότητά της είναι γεμάτη, σχεδόν χαοτική ωστόσο, νιώθει δημιουργική και πλήρης. «Ξεκάθαρα η οικογένειά μου είναι πάνω από όλα κι όλους. Είμαι τυχερή γιατί έχω έναν πολύ υποστηρικτικό σύζυγο. Όταν είμαι στο σπίτι, είμαι αφοσιωμένη στα παιδιά και η τηλεόραση είναι πάντα κλειστή. Όταν τα παιδιά κοιμούνται, μαγειρεύουμε με τον Δημήτρη ( τον σύζυγό της), λέμε τα νέα μας και βλέπουμε καμιά χαλαρή σειρά», είχε πει σε συνέντευξή της στο Τύπος Τv.

Όσο για το αν έχει ελεύθερο χρόνο, δεν έχει αλλά τον δημιουργεί. «Θα ξυπνήσω πριν ξυπνήσουν τα παιδιά μου το πρωί για να κάνω γυμναστική, πριν κοιμηθώ κάνω τα beaute μου στα γρήγορα και από βιβλία καταφέρνω να διαβάσω μόλις μία σελίδα πριν από τον ύπνο γιατί κλείνουν αμέσως τα μάτια μου», ανέφερε στην ίδια συνέντευξη.

Χθες έκανε ακόμα μια ανάρτηση με τα παιδιά της. Η μικρή Αναστασία με τον Σάββα είναι αγκαλιασμένοι και παρακολουθούν μια παιδική ταινία. "Λιώνω με αυτή την αγκαλιά κάθε φορά" έγραψε η χαρούμενη μαμά κι καταλαβαίνουμε το λόγο.

doukissa paidia

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες των παιδιών της, έτσι όπως τις έχει δημοσιεύσει στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved