Μαντώ Γαστεράτου: Δε φαντάζεστε πώς αποκαλεί τον 8 μηνών γιο της

Μπορεί ο μικρούλης να βαπτίστηκε το προηγούμενο Σάββατο, αρνείται όμως να γυρίσει στο άκουσμα του ονόματός του. 

Μαντώ Γαστεράτου: Δε φαντάζεστε πώς αποκαλεί τον 8 μηνών γιο της

Τους τελευταίους οκτώ μήνες, η Μαντώ Γαστεράτου απολαμβάνει τη μητρότητα πιο πολύ από οτιδήποτε.

Ο γιος της, Γιώργος, καρπός του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη, γεννήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και της έχει πάρει τα μυαλά.

Παρά τον κορονοϊό και τον περιορισμένο αριθμό των καλεσμένων, ο μικρός Γιώργος βαπτίστηκε το περασμένο Σάββατο. Η διάσημη μαμά μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από την παραμυθένια βάπτιση και τόσο ο μικρούλης, όσο και η διακόσμηση, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

gasteratou vaftisi

Μπορεί λοιπόν το 8μηνων αγοράκι να είναι πλέον βαπτισμένο, φαίνεται όμως ότι ακόμα δεν έχει συνηθίσει το όνομά του. Η Μαντώ Γαστεράτου, με μία ανάρτησή της πριν μερικές μέρες, αποκάλυψε ότι ο γιος της γυρίζει στα διάφορα παρατσούκλια, αλλά όχι και όταν το φωνάζει με το όνομά του. Πώς τον αποκαλεί η διάσημη μαμά; Νυχτερίδα, μουστοκούλουρο και... τσουρέκι! Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Και για του λόγου το αληθές, δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο παρακάτω.



Η Μαντώ Γαστεράτου πολύ συχνά αναρτά στο Instagram της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της με τον μικρό Γιώργο κι όλες είναι άκρως απολαυστικές. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχει χιούμορ και αυτό δε θα μπορούσε να μην είναι εμφανές και στις αναρτήσεις της.

Δείτε κάποιες από τις τελευταίες φωτογραφίες του μικρούλη που έχει μοιραστεί μαζί μας, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved