Φλορίντα Πετρουτσέλι: Παιχνίδια με τον γιο της στον κήπο του σπιτιού (εικόνες)

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Παιχνίδια με τον γιο της στον κήπο του σπιτιού (εικόνες)

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα την περίοδο αυτή.

Πέρα από την καθημερινή της παρουσία στην εκπομπή « Μega Καλημέρα» στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη και τις υπόλοιπες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, είναι παράλληλα σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών.

Όπως μάλιστα έγραψε σε ποστ που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την κόρη και τον γιο της.

«Η καθημερινότητά μου είναι γεμάτη…δουλειά, υποχρεώσεις, ραντεβού. Είναι σημαντικό για εμένα να περνάω όσο περισσότερο ποιοτικό χρόνο μπορώ με τα παιδιά μου. Μία βόλτα στην παιδική χαρά και πολλά παιχνίδια παρέα είναι ότι χρειαζόμαστε».

Με κάθε ευκαιρία λοιπόν προσπαθεί να παίζει μαζί τους, να μαγειρεύει ή να πάει βόλτες.

Τις προάλλες που ο καιρός ήταν καλός, βγήκε με τον Κωνσταντή στον κήπο, έστρωσαν ένα κουβερτάκι και έπαιξαν διάφορα παιχνίδια.

frolida me gio

Όπως λένε οι ειδικοί, όσο περισσότερα ερεθίσματα δίνουμε στα παιδιά από μικρή ηλικία τόσο περισσότερο διευρύνεται το γνωστικό τους επίπεδο.

Η γνωστή παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει μοιραστεί με τους followers της αρκετές στιγμές με τα παιδιά της, φροντίζοντας να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Δείτε μερικές από αυτές τις όμορφες στιγμές της Μαίρης και του Κωνσταντή στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved