Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βραδινή βόλτα με τα παιδιά της - Δείτε πόσο μεγάλωσαν

Μια φωτογραφία των παιδιών της από τις γιορτές.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βραδινή βόλτα με τα παιδιά της - Δείτε πόσο μεγάλωσαν

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέβασε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία των παιδιών της.

Η αλήθεια είναι ότι επιλέγει τα insta stories όταν θέλει να κάνει ανάρτηση μαζί τους καθώς γενικά δεν θέλει να εκθέτει τα παιδιά της στα social media.

H Μαίρη και ο Κωνσταντής είναι μικρά ακόμα και η γνωστή παρουσιάστρια στις μέχρι τώρα αναρτήσεις της φροντίζει να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Στην χθεσινή φωτογραφία, ο γιος και η κόρη της, προσπαθούν να ανέβουν στην περίφραξη του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η Μαίρη ως μεγαλύτερη έχει ανέβει πιο ψηλά ενώ ο αδελφός της έχει πιαστεί από το κιγκλίδωμα και κοιτάζει το στολισμένο δέντρο.

florindu

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, που φέτος την βλέπουμε στο « Μega Kαλημέρα» που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, προσπαθεί κι αυτή όπως όλες οι μαμάδες να τα προλάβει όλα.

Όπως είχε πει στην εκπομπή « Πάμε Δανάη», την πονάει το γεγονός ότι δε θα ξυπνάει η ίδια τα παιδιά της το πρωί « Θέλω όσο μπορώ να περνώ δημιουργικό χρόνο μαζί τους», είχε προσθέσει.

Κι αυτό φρόντισε να κάνει ειδικά την περίοδο των γιορτών, απολαμβάνοντας όσο περισσότερες στιγμές μπορούσε με τα παιδιά της.

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε κι άλλες φωτογραφίες της Μαίρης με τον αδελφό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved