Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της παρακολουθεί ταινία φορώντας ουρά γοργόνας

Η μικρή Μαίρη παρακολούθησε την αγαπημένη της ταινία με το ανάλογο …outfit.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η κόρη της παρακολουθεί ταινία φορώντας ουρά γοργόνας

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία της κόρης της Μαίρης, δημοσίευσε χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η γνωστή παρουσιάστρια απαθανάτισε την κόρη της να παρακολουθεί την αγαπημένη της ταινία, « Αριελ, η μικρή γοργόνα».

Η μικρή όμως θέλοντας να είναι στο απόλυτο mood της ταινίας, φόρεσε και η ίδια γοργονοουρά.

Η ουρά γοργόνας είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα καλοκαίρια καθώς πολλά κορίτσια την φορούν για να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα.

Η Μαίρη πάλι, προτίμησε να τη φορέσει στο σπίτι και αφέθηκε στη μαγεία της ταινίας της Disney.

florindu2

Ο φανταστικός χαρακτήρας της Αριελ

Η Άριελ είναι φανταστικός χαρακτήρας και πρωταγωνίστρια της 28ης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney Pictures, Η Μικρή Γοργόνα (1989). Εμφανίζεται στη συνέχεια στην ταινία του prequel τηλεοπτική σειρά (1992-1994), direct-to-video sequel Η Μικρή Γοργόνα ΙΙ: Επιστροφή στη Θάλασσα (2000), και απευθείας σε βίντεο prequel Η Μικρή Γοργόνα 3: Τα πρώτα χρόνια της Άριελ (2008), σύμφωνα με την el.wikipedia.org.

Εχει μια ξεχωριστή εμφάνιση, με μακρά, ρέοντα, έντονα κόκκινα μαλλιά, τα μπλε μάτια, την πράσινη ουρά τής γοργόνας και το πάνω μέρος του μπικίνι που ήταν φτιαγμένο από μωβ κοχύλια. Είναι συχνά επαναστατική, και στην πρώτη ταινία, θέλει να είναι μέρος του ανθρώπινου κόσμου. Παντρεύεται τον πρίγκιπα Έρικ, τον οποίο διέσωσε από ένα ναυάγιο και μαζί έχουν μια κόρη, τη Μέλοντι.

Ο χαρακτήρας βασίζεται στην χαρακτήρα της ιστορίας "Η Μικρή Γοργόνα" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, αλλά αναπτύχθηκε σε μια διαφορετική προσωπικότητα για την προσαρμογή της στις ταινίες κινουμένων σχεδίων του 1989.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι , αν και ενεργή στα social media, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της. Εσείς στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved