Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φώτο με τα δύο της παιδιά μετά απο καιρό

Ο Μαίρη και ο μικρός Κωνσταντής κάθονται στο πάτωμα του σπιτιού και η Φλορίντα Πετρουτσέλι τους φωτογραφίζει.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φώτο με τα δύο της παιδιά μετά απο καιρό

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και ακόμα και όταν το κάνει, προτιμα να τις αναρτά σε Instagram Stories. Oι φωτογραφίες της είναι αυθόρμητες και αποτυπώνουν καθημερινές στιγμές στο σπίτι και στιγμιότυπα από τις δραστηριότητες που κάνουν μαζί.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους την περασμένη εβδομάδα, όταν η κόρη της, της έβαψε τα νύχια.

florida me kori 5

Μία ακόμα φωτογραφία και με τα δύο της παιδιά αυτή τη φορά, ανήρτησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Instagram Story λίγες ώρες πριν. Η Μαίρη και ο μικρός Κωνσταντής κάθονται στο πάτωμα του σπιτιού φορώντας τις ιδιαίτερες ζακέτες τους και η παρουσιάτρια τους απαθανάτισε με τον φωτογραφικό της φακό.

florinta paiadia patwma

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε φέτος στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του Mega. Καθημερινά την βλέπουμε στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" την οποία παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ την πρωινή παρέα συμπληρώνουν ο Κώστας Τσουρός και ο Θανάσης Πάτρας.

Η οικογένειά της παραμένει πρώτη της προταιρεότητα, αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που επείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της μπορεί να μην είναι πολλές, είναι όμως όλες υπέροχες.

Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved