Βίκυ Βολιώτη: Είναι μαμά κουκουβάγια - Δείτε την ανάρτησή της

Μια υπέροχη φωτογραφία της κόρης της, δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός.

Βίκυ Βολιώτη: Είναι μαμά κουκουβάγια - Δείτε την ανάρτησή της

Η Βίκυ Βολιώτη είναι από τις μητέρες που διατηρούν χαμηλό προφίλ.

Οι αναρτήσεις με την κόρη της μετρημένες, αν και το τελευταίο διάστημα έκανε την …ανατροπή δημοσιεύοντας τρεις νέες φωτογραφίες σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σε μία από αυτές, στην πιο πρόσφατη, απαθανάτισε την κόρη της αγκαλιά με την γάτα της γράφοντας με καμάρι: «Το πιο τρυφερό, καλό , έξυπνο πλάσμα στον κόσμο! Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τις άλλες μαμάδες αλλά η κουκουβάγια το κουκουβαγιάκης της… #mydaughter #mylove #herculesthecat #animals #nature #summer».


https://www.instagram.com/p/CRLvKzRr8n9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της Σίμος Σαρκετζής, υιοθέτησαν τη μικρή Άννα το 2015, όταν η μικρούλα τότε ήταν μόλις οκτώ μηνών. Για τις διαδικασίες της υιοθεσίας, η ηθοποιός και ο σύζυγός της ταξίδεψαν και έμειναν στην Αφρική για 30 ημέρες, από όπου και κατάγεται η κόρη τους.

Συζητώντας με την Ευδοκία Ρουμελιώτη στην εκπομπή « Σημείο Στίξης», είχε μιλήσει για την υιοθεσία λέγοντας μεταξύ άλλων:

« Το θέμα παιδί είναι μια πολύ προσωπική διαδρομή. Το πώς ο καθένας φτάνει να γίνει γονιός… Εμένα μου ήταν αυτονόητο να μην προχωρήσει κανείς σε αυτή τη διαδικασία αν δεν μπορεί να κάνει παιδί. Μου φαίνεται τελείως παλαβό να υπάρχουν αντιστάσεις και στους υπόλοιπους τρόπους που μπορεί να κάνει κανείς παιδί».

Πρόσθεσε επίσης ότι από μικρή έλεγε ότι αν θα ήθελε να αποκτήσει παιδί, θα υιοθετούσε. Και αυτό έκανε.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί και τις υπόλοιπες φωτογραφίες της μικρής Άννας που δημοσίευσε η ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved