Βίκυ Βολιώτη: Η throwback φωτογραφία με την κόρη της από τις διακοπές

Με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, η ηθοποιός περιέγραψε τι σημαίνει για αυτήν "ευτυχία".

Βίκυ Βολιώτη: Η throwback φωτογραφία με την κόρη της από τις διακοπές

Η Βίκη Βολιώτη είναι μία καταξιωμένη ηθοποιός με πολυετή παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση. Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνη εξαίρεση, οι στιγμές που επιλέγει η ίδια να μοιράζεται με τους θαυμαστές και φίλους που την ακολουθούν στα social media.

Η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Σίμο Σαρκετζή με τον οποίο και υιοθέτησαν την μικρή Άννα από την Αιθιοποία το 2015. Το κοριτσάκι ήταν τότε μόλις 8 μηνών. Η Βίκυ Βολιώτη έχει μιλήσει κατά καιρούς σε διάφορες συνεντεύξεις της για την απόφασή τους να υιοθετήσουν ένα παιδί. Σε μία από αυτές είχε δηλώσει το εξής:

"Το θεωρούσα πιο πιθανό να υιοθετήσω ένα παιδί από το να αποκτήσω ένα βιολογικό, δικό μου παιδί. Μου φαινόταν τρελό ότι υπήρχαν παιδιά στον κόσμο που για κάποιους λόγους μένουν χωρίς γονείς. Κάποτε κατάλαβα ότι το βασικό πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι τόσο η γραφειοκρατία, αλλά το γεγονός ότι ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλά μωρά ελευθέρα προς υιοθεσία. Η Αιθιοπία ήταν πάντα μία χώρα όπου ήθελα να πάω, που για κάποιον λόγο με γοητεύει πολύ η ιστορία της, συν το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο κάποιες χώρες της Άπω Ανατολής είχαν κλείσει τα σύνορα τους, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να πάρεις παιδιά από εκεί. Ο φάκελος υιοθεσίας έγινε στην Ελλάδα."

Η ηθοποιός μπορεί να μην αναρτά συχνά φωτογραφίες με την κόρη της, όταν όμως το κάνει δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που της έχει.

Την πιο πρόσφατη δημοσίευσε μερικές ημέρες πριν. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και είναι αυτή που για την Βίκυ Βολιώτη περιγράφει την ευτυχία.

Μαμά και κόρη κολυμπούν στα γαλαζοπράσινα νερά και απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. "Αν θα ήθελα να περιγράψω την ευτυχία… Καλοκαιρινές αναμνήσεις #happy #happiness #daughter #mother #motherhood #memories #summer" έγραψε στην ανάρτησή της.

viki volioti kori throwback foto 5

Βίκυ Βολιώτη: Είναι μία μαμά κουκουβάγια

Δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια ηθοποιός σε ανάρτησή της. Το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Βολιώτη δημοσιεύσει πιο συχνά φωτογραφίες με την κόρη της και μία από αυτές είναι και η παρακάτω για την οποία σχολίασε:

"Το πιο τρυφερό, καλό , έξυπνο πλάσμα στον κόσμο! Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη από τις άλλες μαμάδες αλλά η κουκουβάγια το κουκουβαγιάκης της… #mydaughter #mylove #herculesthecat #animals #nature #summer".

volioti koti koukouvagia

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού με την κόρη της στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved