Αλέξανδρος Κοψιάλης: O γιος του είναι κούκλος- Δείχνει για 1η φορά το πρόσωπό του

Θα λιώσετε με τη νέα φωτογραφία του γιου του Αλέξανδρου Κοψιάλη.

Αλέξανδρος Κοψιάλης: O γιος του είναι κούκλος- Δείχνει για 1η φορά το πρόσωπό του

Ο δημοφιλής YouTuber Αλέξανδρος Κοψιάλης και η σύντροφός του, Σοφία Φυρού, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από τον περασμένο Φεβρουάριο που έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης μπορεί να σχολιάζει διάφορα θέματα της επικαιρότητας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου μετρά χιλιάδες followers, να βάζει διαγωνισμούς για τους ακόλουθους του και να συζητά μαζί τους πολλά και διάφορα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κάνει Instastory και έχει αναφερθεί στο νεογέννητο μωρό ή το έχει αγκαλιά.

Ωστόσο, μέσα από τις αναρτήσεις που έκανε όλο αυτό το διάστημα που η πατρότητα του χτύπησε την πόρτα, ποτέ δεν είχε δείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του μωρού. Όμως, με αφορμή τη νέα χρονιά και θέλοντας να ευχηθεί σε όλους τους διαδικτυακούς του φίλους ξεχωριστά, ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του γιου του δείχνοντας σε ποιον μοιάζει ο μικρός.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο μικρός είναι ίδιος ο μπαμπάς του, Αλέξανδρος Κοψιάλης και κοιτώντας τον δεν μπορεί να πάρει κανείς το βλέμμα του από πάνω του.

alexandros kopsialis gios 1

"Αρνητής Test DNA!", σχολίασε με το χιούμορ που τον διακρίνει και συνέχισε, "Καλή Πρωτοχρονιά από εμάς, σε όλους, με υγεία και τύχη! Και κάπου εδώ να πω το πιο ΜΕΓΑΛΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» στην ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ που μας ευλόγησε με αυτό εδώ το πλασματάκι!".

Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες με τον γιο του έτσι όπως τις είχε αναρτήσει ο ίδιος ο Αλέξανδρος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved