Χριστίνα Μπόμπα: Εξηγεί γιατί έχει χαθεί από τα social μετά τη γέννηση των διδύμων

Δεν είναι ενεργή στα social media όσο θα ήθελε...

Χριστίνα Μπόμπα: Εξηγεί γιατί έχει χαθεί από τα social μετά τη γέννηση των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ένα πιστό κοινό που την ακολουθεί.

Οι followers της έχουν ξεπεράσει τις 700.000 ενώ πολλά από τα ποστ της, ειδικά με τις κόρες της, γίνονται viral.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά και μετά τη γέννα, έκανε αρκετά insta stories στα οποία μιλούσε με ειλικρίνεια για όσα βίωσε ( και βιώνει) αυτή την τόσο σημαντική περίοδο της ζωής της. Αναφέρθηκε στην εξωσωματική , στα προβλήματα του αντιμετώπισε , στη στήριξη που είχε από τον άνθρωπό της, Σάκη Τανιμανίδη.


https://www.instagram.com/p/CTKSMHpo0iN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά και τον ερχομό της Φιλίππας και της Αριάνας, το πρόγραμμά της άλλαξε άρδην. Ξέχασε τι σημαίνει γραφείο, δουλειά και βόλτες. Οι δίδυμες είναι η προτεραιότητά της.Ακόμα και τώρα που είναι 6 μηνών, εξακολουθεί να είναι συνεχώς μαζί τους και μόλις το τελευταίο διάστημα άρχισε να βγαίνει για ορισμένες δουλειές ή για κάποια έξοδο με φίλους.


https://www.instagram.com/p/CV840CyI8uD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μοιραία και ο χρόνος που αφιερώνει στα social media είναι σαφώς λιγότερος σε σχέση με αυτόν στο παρελθόν. Η ίδια ένοιωσε την ανάγκη να το επικοινωνήσει αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους αναρτώντας ένα βίντεο εξηγώντας το λόγο που έχει …χαθεί.

«Ετοιμάζομαι να βγω έξω… Μέρες έχω να βγω έξω χωρίς τις μπέμπες , έτσι να βγω μέσα στη μέρα και να πάω κάπου.Βγαίνουμε κάθε μέρα , πάμε για βόλτα, αλλά μόνη μου έχω πολύ καιρό, οπότε είπα να το ρίξω έξω.Να σας πως ότι μου λείπετε πάρα πολύ και ότι δεν τα λέμε πολύ συχνά αλλά μου λείπετε και σας στέλνω τα φιλιά μου, μη σου πω να ζητήσω και μια δημόσια συγγνώμη σε όσους με παίρνετε τηλέφωνο και δεν απαντάω αυτό το διάστημα.Δεν πειράζει παιδιά, φάση είναι θα περάσει. Είναι η καλύτερη και η πιο ευτυχισμένη φάση, αλλά λίγη κατανόηση».

Δείτε όλα όσα δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα στο βίντεο που ακολουθεί.






Παρά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο της, αναρτά κατά περιόδους όμορφες φωτογραφίες με τις μικρές της πριγκίπισσες, όπως αυτές που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί:
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved