Χριστίνα Μπόμπα: ΟΙ δίδυμες παίζουν στο κρεβάτι - Δείτε την υπέροχη φώτο

Η Αριάνα και η Φιλίππα ξεκίνησαν τα παιχνίδια.

Χριστίνα Μπόμπα: ΟΙ δίδυμες παίζουν στο κρεβάτι - Δείτε την υπέροχη φώτο

Μια πολύ όμορφη και τρυφερή φωτογραφία των δίδυμων κοριτσιών της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα.

Η όμορφη μαμά έχει «τρελαθεί» με τις μικρές οι οποίες είναι πλέον έξι μηνών και μπορούν να κάνουν διάφορα πράγματα.

Τι μπορούν να κάνουν τα μωρά σε αυτή την ηλικία

Τα μωρά σε αυτή την ηλικία, τρελαίνονται να αγγίζουν και να νιώθουν διάφορες υφές, να ξετυλίγουν μια μπάλα από χαρτί, να πιάνουν το γκαζόν, μπάλες και κάθε τι που προκαλεί το ενδιαφέρον τους.

Πιθανότατα θα αρχίσουν να παρατηρούν τις πιο μικρές λεπτομέρειες, όπως τα σκουλαρίκια σας, τα λουλούδια στο πουκάμισό σας, τη μύτη στο αρκουδάκι του, κοιτάζοντάς τα επίμονα για λίγα δευτερόλεπτα.

Εκτός των άλλων, είναι η ηλικία κατά την οποία το μωρό μαθαίνει να δοκιμάζει νέες γεύσεις, υφές και να ξεχωρίζει τα χρώματα των τροφίμων. Είναι μια σημαντική στιγμή τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας και είναι μια μεγάλη εμπειρία σύνδεσης καθώς μαθαίνουν και πειραματίζονται με το φαγητό τους.

Αυτό το στάδιο το διανύει ήδη η Χριστίνα Μπόμπα αφού με διάφορα ποστ της, μας ενημέρωσε ότι οι μικρές ξεκίνησαν τις στερεές τροφές.

didimes mpompa

Η καθημερινότητα της Χριστίνας Μπόμπα , περιλαμβάνει κι αρκετές βόλτες με τις μικρές καθώς τις βοηθάει εκτός των άλλων και να κοιμηθούν .

Μετά λοιπόν την χθεσινή τους βόλτα οι μικρές είχαν διάθεση για παιχνίδι και η μαμά τους απαθανάτισε τη στιγμή.

bomba kores

Οι δίδυμες είναι απέναντι, έχουν απλώσει τα χεράκια τους και επεξεργάζεται η μία την άλλη.

Δείτε κι άλλες όμορφες στιγμές των διδύμων στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved