Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες ξεκίνησαν τα φρούτα -Τι ζήτησε από τους followers της

Τις φρουτόκρεμες άρχισαν η Αριάνα και η Φιλίππα.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες ξεκίνησαν τα φρούτα -Τι ζήτησε από τους followers της

Οι 6 μηνών κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη, ξεκίνησαν τις στερεές τροφές.

Οι περισσότεροι παιδίατροι θεωρούν ότι αυτή η ηλικία είναι κατάλληλη προκειμένου να ενταχθούν σταδιακά στη διατροφή των μωρών συγκεκριμένες τροφές.

Συνήθως, τα παιδιά ξεκινούν με κρέμες δημητριακών χαμηλές σε φυτικές ίνες, όπως γαλακτούχο ρυζάλευρο χωρίς ζάχαρη ή άλλα άλευρα που δεν περιέχουν γλουτένη, οι οποίες μπορούν να αναμειχθούν με νερό (αποτελούν το δεκατιανό και το απογευματινό του). Στη συνέχεια προστίθενται στο διαιτολόγιο του μωρού φρέσκα φρούτα εποχής, τα οποία εισάγονται σταδιακά, έτσι ώστε να ελέγχεται ότι το βρέφος δεν είναι αλλεργικό σε κάποιο από αυτά.

Παράλληλα, τρώνε και λαχανικά, όπως πατάτα, κολοκύθι και καρότο. Στην πορεία στη διατροφή του προστίθενται ακόμα περισσότερα φρούτα και λαχανικά, κρέας, όσπρια και άλλες τροφές.

Ποια φρούτα τρώνε οι δίδυμες

Τρία θρεπτικά φρούτα, το μήλο, τη μπανάνα και το αχλάδι, περιέχει η φρουτόκρεμα των δίδυμων κοριτσιών της Χριστίνας Μπόμπα.

Η γλυκιά μαμά ανέβασε σχετικό ποστ ζητώντας παράλληλα συμβουλές από τους followers της, για το πώς θα φάνε τα μωρά τα φρούτα.

chrismpο froutokremes didimon2

Υποθέτουμε ότι οι μικρές δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα και Χριστίνα Μπόμπα αναζητά έξυπνους τρόπους για να φάνε την επόμενη φορά με μεγαλύτερη διάθεση την φρουτόκρεμα.

chrismpο froutokremes didimon1

Εμείς της προτείνουμε να δοκιμάσει μία από τις συνταγές για φρουτόκρεμες που θα βρει εδώ.

Εσείς, πάλι μπορειίτε να δείτε φωτογραφίες της Αριάνας και της Φιλίππας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved