Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο με την ανιψιά της

Ένα άκρως απολαυστικό βίντεο με την μπέμπα ανιψιά της δημοσίευσε η παρουσιάστρια και ηθοποιός. 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δημοσίευσε το πιο αστείο βίντεο με την ανιψιά της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έγινε θεία μερικούς μήνες πριν και η μπέμπα της έχει πάρει τα μυαλά. Της θυμίζει τις εποχές που και τα δικά της παιδιά ήταν στην βρεφική ηλικία, είναι όμως και παιδί της αδερφής της και όπως κάθε θεία, δεν γίνεται να μην έχει αδυναμία στο ανίψι της.

Από τις αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα, καταλαβαίνουμε ότι η παρουσιάστρια και ηθοποιός επισκέπτεται τακικά το σπίτι της αδερφής της και περνάει αρκετό χρόνο με την ανιψιά της. Συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της και χθες ανήρτησε ένα απολαυστικό βίντεο για να περιγράψει το mood, όπως αναφέρει στη δημοσίευσή της, των ημερών.


https://www.instagram.com/tv/CYHO_UPpQLz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες προβολές μέχι στιγμής και είναι από αυτά που θέλεις να δεις ξανά και ξανά.

Ο ρόλος του θείου και της θείας στη ζωή των παιδιών

Όπως η γιαγιά και ο παππούς, έτσι και ο θείος και η θεία παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών. Είναι από τους ανθρώπους που είναι δίπλα στο παιδί από την πρώτη στιγμή που γεννιέται. Μεγαλώνοντας, η σχέση αυτή γίνεται πιο δυνατή και θείος ή θεία αναλαμβάνουν έναν ενδιάμεσο ρόλο που συνδυάζει χαρκατηριστικά του ρόλου του γονιού και του φίλου. Είναι πάντα εκεί, συμβουλεύει, στηρίζει, δεν κρίνει, κατανοεί.

Και για όλους τους θείους και τις θείες όμως τα ανίψια κατέχουν μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά τους και το ίδιο ισχύει και για την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Σε όλες τις αναρτήσεις με την ανιψιά της, η αδυναμία που της έχει είναι εμφανής.

doretta papadimitriou 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved